Spríjemnite si chladné zimné dni a ochutnajte voňavé punče z ovocných destilátov RUDOLF JELÍNEK. Vyskúšajte hrejivú kombináciu ich chutí. Punč bar má vo svojej ponuke horúce nápoje z troch ovocných páleniek: trojročnej slivovice, hruškovice Williams a medovej slivovice Bohemia Honey. Recepty na ich prípravu vymyslel brand ambasádor Achim Šipl.
Štrúdľový alebo zázvorový punč si môžete vychutnať na vianočných trhoch alebo vo vybraných horských strediskách, prípadne si ich ľahko pripraviť aj doma. Základom je vždy nealkoholický nápoj, ktorý sa prehreje s korením na varené víno. Následne sa pridá destilát a punč sa dozdobí.
Na Slivovicový punč budete potrebovať: 4cl Slivovice R. JELÍNEK, slivkový alebo čierny čaj, cukor, korenie na varené víno, citrón a sušenú slivku.
Štrúdľový punč si pripravíte z 4cl Hruškovice Williams R. JELÍNEK, hruškového alebo jablkového džúsu, pridáte cukor, korenie na varené víno a škoricu.
Zázvorovo-medový punč je lahodnou kombináciou 4cl Bohemia Honey R.JELÍNEK, zázvorovej limonády, cukru, korenia na varené víno a pomaranča:
(PR)