StoryEditor

Slováci vymysleli zabezpečenie auta, ktoré 20 rokov neprekonal žiaden zlodej

03.02.2020, 23:00
Na konci 90tych rokov prišlo Štefanovi Vámošovi a jeho synovi Richardovi až absurdné, ako jednoducho boli zabezpečené automobily. Stačilo pootočiť kľúčom, dvere sa mechanicky zatvorili, a to bola celá ochrana auta. A tak sa rozhodli prísť s vlastným zabezpečovacím systémom.

VAM R1

Po mesiacoch príprav prišli Vámošovci na trh s ich prvým zabezpečovacím systémom VAM R1. Išlo o 6-cestný imobilizér, ktorý naraz dokázal v aute blokovať až 6 vecí pod mechanickou kombináciou. Tým zaručoval ochranu vozidla pred každým možným spôsobom krádeže.

VAM R1 overil čas, aj viac ako 500 zlodejov áut. Žiaden z nich ale neuspel. No aj napriek tomu sa Vámošovci rozhodli, že svoj zabezpečovací systém ešte vylepšia. A tak prišli na trh s modernejšou verziou, ktorú nazvali VAMPIRE LITE.

Evolúcia

Najnovší model VAMPIRE Lite ponúka rovnakú ochranu ako VAM R1, má však modernejší dizajn a je kompaktnejší. Okrem toho blokuje až 7 komponentov auta: motor, spojkový pedál, elektroniku, ručnú brzdu, batériu, palivovú sústavu a elektronickú riadiacu jednotku.

A to všetko s nulovým odberom z batérie.

Rozšírená ochrana auta

K Vampire LITE si môžete doobjednať 2 rozšírenia: VAM ODŤAH a VAM AKUSTIK. Vaše auto tak Vámošovci zabezpečia aj proti: naloženiu, ťahaniu, tlačeniu, zdvíhaniu, nakláňaniu, krádeži kolies, vniknutiu do motorovej časti, či vniknutiu do interiéru vozidla a batožinového priestoru.

3x na Slovensku

Firma VAM Security sa už 20 rokov úspešne rozrastá. VAMPIRE LITE vám nainštalujú v jednej z troch pobočiek na Slovensku: v Bratislave, Nitre a Lemešanoch. Ak to máte ďaleko, zamestnanci firmy prídu za vami a nainštalujú vám toto nekompromisné zabezpečenie vozidla kdekoľvek na Slovensku. Viac informácií na www.vam-system.sk

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 13:53