StoryEditor

Vyhýbate sa platobnému terminálu? Zoberte si ho na skúšku

16.02.2020, 23:00
Čoraz viac zákazníkov preferuje predajné miesta, na ktorých môže platiť kartou. Napriek tomu sa mnohé prevádzky zavedeniu platobného terminálu bránia. Väčšinou sú dôvodom obavy súvisiace so zvýšenými nákladmi. Ak patríte medzi obchodníkov, ktorí terminál odmietajú, teraz máte možnosť spraviť si obraz sami. ČSOB vám poskytne platobný terminál na 6 mesiacov na skúšku.

Častým argumentom proti terminálu sú poplatky navyše a nerentabilita. Štatistiky ale potvrdzujú, že s jeho zavedením výrazne stúpajú tržby a zvyšuje sa komfort platiacich zákazníkov. Nie je žiadnou novinkou, že pri platbe kartou má zákazník tendenciu minúť viac, keďže nie je limitovaný tým, koľko hotovosti má práve poruke. Ak stále pochybujete, presvedčte sa o tom v praxi. 

Za vyskúšanie nič nedáte, ešte aj získate

Ak ste malá firma alebo podnikateľ s obratom do 1,5 milióna € môžete počas 6 mesiacov využívať terminál bez mesačného poplatku a bez viazanosti. Zaplatíte iba provízie zo zrealizovaných transakcií, pričom terminál môžete kedykoľvek vrátiť bez účtovania poplatku za exkluzivitu. Terminál na 6-mesačnú skúšku od ČSOB môžete získať v prípade, ak ste doteraz neprijímali platby platobnou kartou, v období od 20. 1. do 20. 4. 2020 uzatvoríte s ČSOB zmluvu k POS alebo mPOS terminálu. Ako benefit pre svojich zákazníkov si môžete požiadať o službu cashback. Ide o možnosť výberu hotovosti priamo vo vašej prevádzke, ktorá poteší obyvateľov s ťažšou dostupnosťou bankomatu.

Zároveň budete zaradený do súťaže o 32 tankovacích kariet OMV v hodnote 100 €. Stačí, že za príslušný ucelený kalendárny mesiac zrealizujete na danom POS/mPOS termináli transakcie v celkovom objeme 200 €.

Ktorý si vybrať?

Typ terminálu si môžete vybrať presne podľa vašich potrieb a špecifík prevádzky. Pre prevádzky s veľkým počtom transakcií, ako napríklad potraviny, je ideálny stacionárny POS terminál. Ako reštaurácia uvítate flexibilitu mobilného terminálu a ak potrebujete prijímať bezhotovostné platby len príležitostne, riešením je mPOS. Výhodou terminálov je i pripisovanie prostriedkov na váš účet už nasledovný pracovný deň. Ak neviete, pre ktorý sa na skúšku rozhodnúť, v ČSOB vám ochotne poradia a nastavia podmienky ideálne pre váš typ biznisu.

Viac informácií o platobných termináloch od ČSOB nájdete TU.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 07:35