StoryEditor

Bývanie, kde je každý deň zážitkom

04.03.2020, 23:00
O dnešných deťoch sa hovorí, že sú generáciou sprostredkovaných zážitkov. Dokonalá zbehlosť v internetovom vyhľadávaní však nikdy nenahradí každodenné objavy odohrávajúce sa v offline svete – na ihrisku pred domom.

Detstvo v znamení ihriskových hier s kamošmi zo štvrte je v ére digitálnych technológií čoraz vzácnejší úkaz. Podľa nedávnej britskej štatistiky sú dnešné deti v priemere 23 hodín týždenne „nalepené“ na obrazovkách smartfónov, tabletov či notebookov, čo je, mimochodom, približne dvojnásobok času stráveného debatami s rodičmi.

Čo znamená „kids-friendly“ v realitnom slovníku?

Zatiaľ čo predchádzajúce generácie v detstve zjednávali extra minúty pre svoje ihriskové šibalstvá, dnešným drobcom sa vonku až tak veľmi nechce. Je to pritom len vec správnej motivácie. Ak chcete vašim deťom zabezpečiť zmysluplné trávenie voľného času už od kolísky, myslite na ich potreby aj pri výbere nového bytu a poobzerajte sa po bývaní, kde sa detské sny menia na ozajstné zážitky. 

Kolísky v Záhorskej Bystrici sú prvým rezidenčným projektom, ktorý prináša do Bratislavy koncept „kids-friendly“ bývania. Ten spája nápadité riešenia s kvalitným a účelovým vyhotovením, to všetko s jedným cieľom – vytvoriť najmladším členom rodiny ešte viac priestoru pre šťastné detstvo.  

Akčný areál aj výlety do prírody

Areál Kolísok je miestom zábavných edukačných aktivít, ktoré prinášajú deťom nielen radosť, ale aj osoh pre ich správny vývoj. Na interaktívnom chodníku sa obyčajná prechádzka stáva poznávacím dobrodružstvom.

Športovisko s preliezkami, pingpongovým stolom a basketbalovým košom prispieva k dobrej kondičke a učí deti pravidlá férovej súťaživosti. Stena na kreslenie cibrí kreativitu, presýpacie hodiny hravým spôsobom stopujú hry, vtáčia búdka a komunitné záhradky zas vštepujú lásku k prírode a posilňujú zmysel pre zodpovednosť.

A keď dostanete chuť na výlet, nech sa páči! V Kolískach máte les hneď za domom. Život v Záhorskej Bystrici vám dovolí vychutnávať si pokojný ráz mestskej časti plnej historických pamiatok a pôsobivých malokarpatských zátiší. Zároveň vám vďaka výhodnému dopravnému napojeniu neujde nič z dynamickej atmosféry hlavného mesta.

Doma ako vo vatičke

Nie je to však len invenčný areál a skvelá lokalita, ktoré robia z Kolísok to pravé „kids-friendly“ bývanie. K rodinnej pohode prispievajú aj efektívne dispozičné riešenia a prémiový štandard, ktorý cítiť na každom kroku – pripomína sa vo forme vysokokvalitnej značkovej sanity či vyhrievaných drevených podláh.

V 3- až 5-izbových bytoch s terasami, alebo predzáhradkami je dosť miesta pre každého a s exkluzívnou kolískovou zľavou na detské izby od Decodomu hravo vytvoríte pre vašich najmladších presne také kráľovstvo, po akom túžia.    

Ak hľadáte komfortné rodinné bývanie, v Kolískach si môžete odškrtnúť všetky kľúčové položky zoznamu: bezpečie uzavretého multifunkčného areálu, prémiový štandard aj blízkosť prírody.

O autoroch Kolísok

Pod „kids-friendly“ bývanie v Kolískach sa podpísala renomovaná slovenská spoločnosť ITB Development, známa najmä vďaka inovatívnemu prístupu a špecializácii na projekty, ktoré sa svojou koncepciou odlišujú od ostatnej ponuky na trhu. ITB vyznáva filozofiu harmónie projektu s jeho okolím, či už ide o zeleň, okolitú zástavbu a, predovšetkým, o prínos do života pre budúcich majiteľov, ale aj celej komunity. Súčasťou skupiny ITB je architektonické štúdio Architekti Šebo Lichý, a práve zohratá spolupráca architektov a developerov je jedným z pilierov úspešnosti a výnimočnosti projektov tejto spoločnosti.

Vyberte si z ponuky bytov práve teraz a okrem zľavy na detské izby získate aj limitovanú ponuku parkovania zadarmo! Viac na www.kolisky.sk.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 23:52