StoryEditor

Slnečnice POP – dostupné mestské bývanie v blízkosti budúcej električky

06.04.2020, 00:00
Niekoľko rokov najpredávanejší projekt nového bývania v Bratislave - Slnečnice v Petržalke, vstúpil do ďalšej etapy realizácie.

Developer CRESCO REAL ESTATE odštartoval predaj nových bytových domov SLNEČNICE POP v sektore Zóna Mesto v tesnej blízkosti plánovanej električkovej trate cez Petržalku. Ponúkané byty prinesú obyvateľom nielen výbornú dopravnú dostupnosť, ale v budúcnosti s ďalšou výstavbou aj park s cyklotrasou napojený promenádou na bulvár štvrte Slnečnice.


Výnimočná dopravná dostupnosť

Bytové domy T1, T2 a T3 pod značkou SLNEČNICE POP sa odlišujú najmä lokalitou – sú umiestnené v blízkosti plánovanej električkovej trate. Spolu s električkovou traťou má mesto vybudovať aj cyklotrasu, na ktorú sa v budúcnosti napojí cyklochodník vedúci cez celé Slnečnice. Obyvatelia sa tak bezpečne prepravia na bicykli zo Zóny Viladomy cez Zónu Mesto až do centra mesta.

Balkón či terasa na relax ku každému bytu

Tri deväťpodlažné bytové domy prinesú na trh 360 bytov a takmer päťsto parkovacích miest v garáži a na teréne. V ponuke je široký výber rôznych typov bytov od jednoizbových s výmerami od 24 štvorcových metrov cez dvojizbové, najpočetnejšie trojizbové až po rozľahlé
štvorizbové byty s plochou od 96 do 140 štvorcových metrov. Každý byt má vlastný balkón, niektoré dokonca dva balkóny orientované na rozdielne svetové strany. Na najvyšších podlažiach sa nachádzajú aj byty s terasou.

Cresco Slnečnice park

Pribudne aj pešia promenáda a zelený park

Pri bytových domoch Slnečnice POP vznikne v budúcnosti s ďalšou výstavbou park, ako aj pešia promenáda, ktorá sa plynulo napojí na bulvár tiahnuci sa od električkovej trate až po nákupné centrum Slnečnice Market. Neďaleko novej časti Slnečníc, ktorej výstavba sa trojicou bytových domov začína, vznikne v budúcnosti aj stredná a základná škola s materskou školou.

Viac užitočných informácií nájdete na webovej stránke https://www.slnecnice.sk/pop

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 21:46