StoryEditor

Stopercentné bývanie v Bratislave

27.05.2020, 00:00
Moderný dizajn, skvelá dostupnosť, občianska vybavenosť, komunitný život a dostatok zelene. To sú hlavné požiadavky pri kúpe nehnuteľností. Záujem o byty v Bratislave z roka na rok rastie a preto rozvíjajúca sa štvrť Nový Ružinov prihliada na všetky predstavy týkajúce sa moderného bývania v meste.

Za pár minút kdekoľvek

Developerská spoločnosť CZ Slovakia, a.s. zverila projekt do rúk popredným slovenským architektom z ateliéru Compass a spoločne sa dopracovali k návrhu mestskej štvrte, ktorá je rozšírením obľúbenej mestskej časti Ružinov. Obyvatelia Nového Ružinova sú do 10 minút v centre mesta a v nákupných centrách, za 12 minút na letisku alebo Hlavnej stanici, minútu od autobusovej zastávky, 7 minút od nemocnice, štvrť je priamo napojená na diaľnicu a obchvat. Usporiadanie obytných domov eliminuje hluk z ciest, navyše, cesta sa po otovrení D4R7 stane slepou a bude slúžiť prakticky len obyvateľom Nového Ružinova.

Nový Ružinov Nový Ružinov Nový Ružinov

Pre aktívnych Bratislavčanov

Aj na to bolo myslené  pri navrhovaní projektu. Ľahká dostupnosť sa týka tiež športu, preto je výhodou blízkosť dunajskej hrádze a spojenie s cyklotrasami. V rámci multifunkčného parku sa nachádza ihrisko pre loptové hry, deti tu budú môcť tráviť každú voľnú chvíľu aktívne na rôznych preliezkach  a dospelí určite ocenia priestor pre piknik a gril.

Nový Ružinov Nový Ružinov Nový Ružinov

Zeleň, zeleň a ešte raz zeleň

Architektonické štúdiá už dnes dobre vedia, že príroda je nevyhnutnou súčasťou mesta. Neosobné betónové plochy prispievajú nielen k narušeniu zemskej klímy, rovnako nepôsobia pozitívne na ľudskú psychiku. Tá totiž vyžaduje okolie plné stromov a zelene. Pre Nový Ružinov je prítomnosť flóry zásadná, a preto v celom projekte majú zelené plochy nadpriemerné zastúpenie. Park navrhlo Laboratórium architektúry krajiny, držiteľ ceny CEZAAR za architektúru, a to  skutočne veľkoryso,  s využitím pre všetky vekové kategórie. Každý byt navyše disponuje balkónom, terasou alebo predzáhradkou, aby bol pobyt na čerstvom vzduchu čo najdlhší. Presvetlené bývanie zlepšuje náladu a pomáha k šetreniu energií.

Nový Ružinov Nový Ružinov Nový Ružinov

Komunitné bývanie

Bývanie v menších domoch vytvára príjemné komunitné prostredie. Prvá etapa - celkovo šesť viladomov - je vypredaná, čím sa stala táto novostavba jedným z najrýchlejšie sa predávajúcich projektov v Bratislave. Momentálne sú v predaji najexkluzívnejšie byty v rámci druhej etapy. Tieto disponujú efektívnymi pôdorysmi a veľkorysými exteriérovými plochami vo vyššom strednom štandarde, ku ktorému si môže klient zvoliť v rámci nadštandardu dodanie vonkajších žalúzií, klimatizácie a navyše si to všetko riadiť napojením na MagicHome systém. Viac informácií nájdete tu: https://www.novyruzinov.sk/

Nový Ružinov Nový Ružinov Nový Ružinov

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
23. apríl 2024 08:07