StoryEditor

Spôsoby ako bez veľkej námahy zlepšiť výkon vašej dopravnej flotily

30.06.2020, 00:00
Rozvoj vedy, technologického pokroku a medzinárodnej spolupráce sa postaral o prepojenie celej podnikateľskej sféry. Medzinárodná spolupráca je preto v každej jednej modernej spoločnosti základom úspešného obchodovania. K ešte lepším výsledkom vám ale pomôže dobre vybavená firemná flotila, ktorá sa o vyššie zisky a lepšiu efektivitu podnikania postará.

Máme pre vás preto niekoľko tipov, ako si svoj vozový park, rýchlu kamiónovú prepravu alebo celú flotilu vybaviť k splneniu týchto cieľov bez zbytočne drahých rád odborníkov.

Skúste vyladenie riadiacej jednotky pre kamióny

Zvyčajne sa počas ladenia vozidiel jeho jednotlivé komponenty menia na pokročilejšie, čo ovplyvňuje správanie vozidla na ceste a jeho vzhľad. Vyskúšať to rovnako dobre môžete napríklad aj s pevnejšími silikónovými hadicami. Dať do poriadku týmto spôsobom môžete aj všetky ďalšie komponenty a zostavy, ako je odpruženie, brzdový systém, karoséria a iné.

Veľmi dobrým spôsobom zlepšenia výkonu vašich vozidiel, bez veľkej námahy a zbytočne veľkých zásahov do systému je aj vyladená riadiaca jednotka pre kamióny. Shutterstock

​Je predsa oveľa jednoduchšie zvýšiť výkon vozidla rekonfiguráciou riadiacej jednotky motora, pretože nemusíte meniť iné komponenty a zostavy.

Prečistite FAP filter

Moderné dieselové autá majú na čistenie výfukových plynov z motora veľa konštrukčných riešení. Jedným z najlepších a najčastejších ale je univerzálna inštalácia filtrov tuhých častíc DPF. V procese aktívnej prevádzky sa ale môže takýto filter za určitých podmienok veľmi rýchlo zaniesť, čo ovplyvní nielen naše ovzdušie ale aj výkon vášho auta. Preto si vo vlastnom záujme prekontrolujte vozový park a v prípade potreby dôležitý FAP filter prečistite.

Zvýšiť svoju ochranu

Aby bolo využívanie vašej firemnej flotily a jednotlivých vozidiel na prácu aj bezpečné, mali by ste si zaobstarať aj špeciálnu ochranu. Na motorke oceníte kvalitné HJC prilby, v bežnom vozidle alebo kamióne viac bezpečnostné pásy, klímu alebo pozorné sledovanie trasy.

Na nič z nášho zoznamu nezabudnite a vašu firemnú flotilu k spokojnosti klientov aj zákazníkov určite rýchlo vylepšíte.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 18:32