3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovoČerešne fine living
StoryEditor

3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo

29.09.2020, 09:30
Čo robí domov skutočne útulným hniezdočkom, kde denne čerpáme energiu a nové impulzy? Po odpoveď bude treba vyjsť z bytu a poobzerať sa okolo. Prekvitajúca obytná štvrť upevňuje príjemný pocit z bývania tým, že má čo ponúknuť priaznivcom aktívneho životného štýlu a prispieva k vytváraniu zdravých susedských komunít. Poznáte ocenený slovenský rezidenčný projekt, inšpirovaný svetovými trendami komunitného bývania?

Ak ešte nie, je najvyšší čas zoznámiť sa! Čerešne fine living v bratislavskej mestskej časti Dúbravka majú všetky parametre obytnej štvrte, kde sa vám a vašej rodine bude žiť svetovo.

1. Unikátny ráz

Čerešne fine living chutia svetovo aj domácky. Predstavujú protipól k sídliskovej panelákovej uniformite. Tvorcov inšpiroval najväčší mestský developerský projektom v Európe, hamburský HafenCity, kde tamojšie bloky namiesto šablónovitosti stavajú na originalite a odlíšiteľnosti – čo dom, to iná, jedinečná atmosféra. Čerešne idú rovnakou cestou. Nasledujúc tradíciu čerešňových sadov, ktoré toto územie po stáročia krášlili, pozdvihli sladké červené ovocie na symbol vlastnej identity.

3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo Čerešne fine living

​V areáli nájdete čerešne v najrozmanitejších „odrodách“. Zasadené na dvoroch plných zelene, na stenách štýlovo dekorovanej spoločenskej klubovne alebo otlačené ako reliéfy v pohľadovom betóne. Našli si cestu do perforovaných či frézovaných zábradlí, majú tvár pixelov v čerešňovej mozaike, zaujmú ako dizajnové čerešňové svietidlá osvetľujúce recepciu a vstupy do bytových objektov. Gravírované ovocné motívy zdobia tiež písmená abecedy pri vchodoch. Takto značené bloky sú navyše praktické, uľahčujú deťom návrat domov z ihrísk.

2. Akčné aktivity pre deti aj pre dospelých

Aj spomínané ihriská sú tu viac než „len“ ihriskami. Každý z dvorov láka na iné využitie. Crossfitová zóna? Vodná lagúna? Sánkovací kopec? Komunitné záhradky? Tieto a mnohé ďalšie invenčné prvky sú pre deti i pre dospelých pozvánkou na aktívne trávenie voľného času vonku. Či už dostanete chuť zašportovať si, oddýchnuť alebo sa lepšie spoznať so susedmi, v Čerešniach vždy máte kde. 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo Čerešne fine living

​Prekvitajúcej obytnej štvrti nesmú pravdaže chýbať ani dobré susedské vzťahy. V čerešňovom bývaní zohráva komunita dôležitú úlohu, čo popri štedrých komunitotvorných priestoroch vidieť aj v spoločenskom kalendári projektu. Čerešne žijú behom, jogou, zbieraním odpadkov v neďalekom lesoparku, swapmi kníh a oblečenia, kulinárskymi workshopmi – celou paletou zaujímavých eventov, ktoré vám celoročne prinášajú príjemné zážitky priamo pred prah vášho bytu.​ 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo Čerešne fine living

3. Komfort na prémiovom leveli

Priestor, ktorý nás dennodenne obklopuje, má výrazný vplyv na to, ako sa cítime. Ak je naším domovom inšpiratívne prostredie, pozitívne sa to odrazí aj na kvalite života. Vysoký štandard bytov Čerešní fine living dosahuje úroveň mnohých prémiových projektov v meste, čo dáva aj zdanlivo bežným veciam ako kúpeľ vo vani alebo prechádzka naboso po parketách punc luxusu. Značkové kúpeľňové obklady a sanita Villeroy & Boch, drevené podlahy s nášľapnou vrstvou z dubovej drevenej dyhy či vyššie interiérové dvere slovinskej značky Lipbled nasledujú líniu fine living – bývania, kde je nadštandard štandardom.

Nepremeškajte ponuku nových bytov v prekvitajúcej obytnej štvrti Bratislavy a v projekte, ktorý odborná porota CIJ Awards Slovakia označila za rezidenčný development roka.

Viac na www.ceresne.sk. 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo 3 znaky obytnej štvrte, kde sa žije svetovo Čerešne fine living

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 02:45