Obdarujte obchodných partnerov štýlovým darčekomEbenica.sk
StoryEditor

Obdarujte obchodných partnerov štýlovým darčekom

06.12.2020, 23:00
Pre niekoho je káva symbolom pohody a relaxu, niekomu sa zasa spája s pracovným povinnosťami a obchodnými stretnutiami. Nech už patríte k prvej alebo druhej skupine, káva je nápoj, ktorý mnohým z nás spríjemňuje všedné i sviatočné dni. O to viac by nám preto malo záležať na jej kvalite.

Káva Ebenica: chuť, ktorá zaujme aj tých najnáročnejších

Vďaka veľkému nadšeniu, no predovšetkým dlhoročným skúsenostiam patrí pražiareň kávy EBENICA COFFEE k špičke medzi remeselnými pražiarňami na Slovensku. Už viac ako 10 rokov prináša na domáci trh jednu z najlepších káv, ktoré ocenili aj vo viacerých medzinárodných súťažiach (2013 - Coffee Review, USA, 2019 a 2020 - Great Taste, UK).

Úspechy kávy Ebenica potvrdzuje aj dlhoročná spolupráca s mnohými obchodnými partnermi doma i v zahraničí. Pôvodne rodinná firma je dnes sebestačný a rešpektovaný výrobca kvalitnej výberovej kávy, ktorý ju dodáva aj do kaviarní, reštaurácií a hotelov. Veľmi silné zastúpenie má káva Ebenica aj vo firemnom segmente, ktorému dodáva čerstvo praženú kávu priamo do kancelárií. Obdarujte obchodných partnerov štýlovým darčekom Obdarujte obchodných partnerov štýlovým darčekom Ebenica.sk

Vďaka dizajnovým obalom s praktickým zip-lock uzatváraním sú kávy Ebenica vhodné aj ako darček pod vianočný stromček. Či už hľadáte darčeky pre obchodných partnerov alebo rodinu či príbuzných, stačí navštíviť ich e-shop alebo podnikovú predajňu v Modre a jednoducho si vybrať kávu podľa vlastných predstáv.

Vyberte si svoju kávovú favoritku

Niekto by si mohol myslieť, že káva a e-shop nejdú veľmi dokopy. Stránka www.ebenica.sk vás však okamžite vtiahne do sveta kávy, plného výrazných vôní a lahodných tónov čokolády, orieškov či karamelu. V ponuke tejto slovenskej pražiarne objavíte nielen „tradičné“ kávy s výraznou, horkou chuťou, ale aj „modernejšie“ kávy, ktoré sú charakteristické výraznejšími ovocnými tónmi. Obdarujte obchodných partnerov štýlovým darčekom Obdarujte obchodných partnerov štýlovým darčekom Ebenica.sk

Na ich e-shope objavíte aj bohaté kávové príslušenstvo, dizajnové tričká, šálky a ďalšie darčekové predmety. Ideálnym vianočným tipom je aj darčeková poukážka na nákup kávy, ktorá nepochybne poteší každého kávičkára. A ak by ste mali niekedy cestu okolo Modry, určite odporúčame navštíviť ich podnikovú predajňu, kde vám ochotne pripravia kávu, poradia s výberom či dokonca zabalia a zašlú kuriérom balíček vašim blízkym kdekoľvek na Slovensku. 

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 06:36