SOS electronic počúva na volanie po technologických inováciáchSOS electronic
StoryEditor

Veľkosť v detailoch

02.12.2020, 23:00
SOS electronic je už takmer tridsať rokov lídrom v distribúcii elektronických súčiastok

Široká ponuka elektronických súčiastok dáva možnosť ohromného výberu, no vždy treba dbať na overené zdroje. SOS electronic už takmer tri desaťročia dokazuje svojim zákazníkom, že patrí medzi distribútorov, na ktorých sa dá vždy spoľahnúť. Jeho portfólio zahŕňa kvalitné svetové značky, pričom ponúka pomocnú ruku svojim zákazníkom už pri návrhu a vývoji zariadení.

Nadnárodný distribútor

Spoločnosť SOS electronic ako nadnárodný distribútor elektronických súčiastok pre priemyselnú výrobu je oporou pre svojich zákazníkov z viac ako 100 krajín sveta. Síce ide o elektronické súčiastky, ktoré sa vždy ukrývajú za komplexnými a sofistikovanými zariadeniami, sú to však práve tieto komponenty, bez ktorých by dnešný svet technológií neexistoval. SOS electronic so sídlom v Košiciach prispieva k zákazníckej spokojnosti technologického a priemyselného sektora už 29 rokov.

SOS súčiastky SOS súčiastky SOS electronic

​Dôkazom, že nejde len o lokálne, ale celosvetové postupy riešení pre svojich zákazníkov, je skutočnosť, že sa SOS electronic stala súčasťou silného nemeckého holdingu Conrad Electronic. Spoločnosť má zastúpenie v ďalších piatich krajinách. SOS electronic nepomáha len efektívnymi dodávkami súčiastok, ale rovnako aj s vývojom, nákupom, výrobou a propagáciou elektronických výrobkov, s cieľom znižovania celkových nákladov na podnikanie zákazníka.

Široká ponuka

Ponuka zahŕňa naozaj širokú škálu komponentov, medzi ktoré patria napríklad senzory vlhkosti a teploty. SOS electronic je autorizovaný distribútor švajčiarskej high-tech značky Sensirion a ponúka až 37 jej produktov. Sensirion vďačí za úspech svojej unikátnej a inovatívnej technológii CMOSens®. Okrem samotného dodania spoločnosť zabezpečuje technické poradenstvo priamo s výrobcom a vzorky potrebné pre vývoj. Senzor vlhkosti Senzor vlhkosti SOS electronic

​Zákazník si môže vybrať aj zo širokej ponuky senzorov tlaku. Konkrétne z 82 typov od 8 výrobcov, medzi ktorých patrí napríklad Sensirion či Smartec.

Či už potrebujete praktické ručné alebo kliešťové či stolné multimetre, SOS electronic ponúka až 571 typov týchto zariadení od 12 výrobcov. Nájdu sa medzi nimi značky ako Fluke, Voltcraft, Uni-T či Benning.

Multimetre SOS Multimetre SOS SOS electronic

​Košický distribútor vie zabezpečiť naozaj širokú škálu rovnako svorkovníc a svoriek. Až takmer 24-tisíc typov od 21 výrobcov ponúka svojim zákazníkom značky ako Wago, Euroclamp či Phoenix Contact.

SOS electronic vám pomôže aj pri výbere OLED displejov. Konkrétne ide o 131 typov od štyroch výrobcov ako Winstar, Bolymin, Electronic Assembly a Display Elektronik.

SOS_displeje SOS_displeje SOS electronic

Spoľahlivosť a garancia kvality

Dôvod, prečo sa spoľahnúť na distribúciu elektrosúčiastok práve z košickej SOS electronic, spočíva aj v garancii kvality a pôvodu týchto produktov. S výrobcami udržuje nadštandardné vzťahy. Dôkazom je možnosť technickej podpory priamo u zákazníka. Firma je ochotná navštíviť zákazníka priamo so zástupcom výrobcu, ktorý tak získa informácie z prvej ruky.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 07:46