Kryptomeny nás neskutočne bavia
StoryEditor

Objavila sa nová generácia profesionálov ASIC

06.12.2020, 23:00
Zaujímate sa o kryptomeny, alebo by ste len chceli vedieť viac a láka vás to? Určite v tom nie ste sami.

V súčasnosti je práve toto jednou z najatraktívnejších tém, a prilákalo to už množstvo záujemcov. Určite vás v takom prípade bude zaujímať novinka, o spoločnosti ASICLine, ktorá sa práve prednedávnom stala najnovším priekopníkom v tejto súčasnej najnovšej ére ťažieb kryptomien. Spoločnosť to docielila tým, že spustila dve svoje veľmi účinné ťažby FirstLine a PowerBox. Pokroková rada 5nm ASIC profesionálov umožňuje úžasnú cenovú dostupnosť a ziskovosť a predovšetkým je to všetko veľmi jednoduché. Ovláda sa to prostredníctvom len niekoľkých funkcií.

Hash rate a spotreba energie

Hash rate a spotreba energie predstavujú dva základné parametre, ktoré predikujú ziskovosť ťažby kryptomeny. FirstLine a PowerBox sa stali po všetkých týchto stránkach lepšie a dostupnejšie ako ostatné produkty. Samozrejme, že tieto dva produkty umožňujú nadobudnúť výrazne vyšší zisk ako je to pri iných produktoch.

Hash rate a spotreba energie:

  • FirstLine: Bitcoin 410 TH / s, Litecoin 60 GH / s, Ethereum 8 GH / s a ​​Monero 3 MH / s a ​​spotreba energie 650 W.
  • PowerBox: Bitcoin 1250 TH / s, Litecoin 180 GH / s, Ethereum 24 GH / s a ​​Monero 9 MH / s a ​​spotreba energie 1800 W.

Príkon 650 W a 1 800 W pre FirstLine a PowerBox.

Zisk za mesiac:

  • FirstLine: 960 dolárov (bitcoin), 4 152 dolárov (litecoin), 6 345 dolárov (ethereum) a 7 071 dolárov (monero)
  • PowerBox: 2 942 dolárov (bitcoin), 12,4 tisíc dolárov (litecoin), 19 tisíc dolárov (ethereum) a 21,1 tisíc dolárov (monero)

Použitie je veľmi jednoduché pre všetkých, ktorí o to majú záujem

Celé to funguje veľmi jednoducho. Musíte sa pripojiť na internet cez Wi-Fi alebo použiť kábel, vybrať si a zadať údaje, alebo si navoliť ASICLine, pri ktorej v súčasnosti neplatíte žiadne poplatky. Následne len vložíte adresu peňaženky a ťažíte. Nepotrebujete k tomu žiadne vedomosti ani znalosti v oblasti IT alebo kryptomien. Vďaka svojej jednoduchosti to zvládne úplne každý. Preto sa nemusíte báť, žeby ste niečo pokazili.

„Globálna blokáda pripravila milióny ľudí o obživu a sme šťastní, že prostredníctvom spoločnosti ASICLine vytvárame pre všetkých ziskové príležitosti„ prácu z domu “,“ uviedol výkonný riaditeľ ASICLine Martin Muller.

Ak sa chcete dozvedieť viac, navštívte stránku https://asicline.com/

Informácie o ASICLine

Spoločnosť ASICLine vytvorilo niekoľko investorov, ktorým ide predovšetkým o to, aby uviedli najnovších ťažiarov technológií ASIC na trh skôr, ako ich takzvaní technologickí giganti predbehnú a začnú z celého tohto systému profitovať. Nová generácia ASIC je k dispozícii kedykoľvek, spoločnosť ASICLine sa rozhodla predstaviť ju verejnosti za skvelú cenu, ktorú si môže každý človek dovoliť. Spoločnosť vám poskytne pre svoje ťaženie a viac informácií ASIC profesionálov so zaručenou ziskovosťou.

Ste doma a hľadáte niečo čo ba vám prinieslo nejaký zisk navyše?

V tejto neľahkej situácii tejto doby to má bez pochýb náročné takmer každý človek. Všetci sa snažia udržať si zamestnanie, no často krát to už nie je vzhľadom na pandémiu možné a preto sa veľa ľudí ocitlo bez príjmov. ASICLine, je v tomto ohľade veľmi zaujímavá možnosť pre všetkých, ktorí hľadajú nejaký príjem navyše alebo proste ostali doma. Celé je to veľmi jednoduché. Nemusíte byť IT odborníci ani znalci kryptomien a predsa môžete v tomto obore profitovať. Vďaka ASICLine je toto určite možné.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 16:25