Kreativita a pohotovosť sa cení nielen vo futbaleFutbalovedarceky.sk
StoryEditor

Kreativita a pohotovosť sa cení nielen vo futbale

03.02.2021, 23:00
V marci sa športový život zastavil. Zákaz divákov na športových podujatiach zo dňa na deň paralyzoval aj športovú cestovnú kanceláriu Futbalovysen.sk a Sportovysen.sk. Stovky klientov mali vycestovať na futbalové zápasy, French Open, Wimbledon alebo Tour de France.

Činnosť tohto špecifického biznisu má dodnes stopku, návrat divákov a cestovanie za športom je stále v nedohľadne. Ako si majitelia s touto situáciou poradili? Podnikanie budovali už skoro 8 rokov a po príchode korony je tento produkt momentálne nepredajný. Pravidelné cestovanie za futbalom, tenisom, cyklistikou, skokmi na lyžiach, Vlhovou alebo na NHL sa odkladá a nikto nevie, kedy sa vráti späť.

Záujmom vlastníkov však bolo, aby firma fungovala aj bez tržieb z cestovného ruchu. Účty a záväzky treba platiť. Prvý nápad, ako eliminovať nepriaznivý vývoj, bol ponúknuť existujúcim klientom tričká k zápasom, na ktorých sa zúčastnili a splniť im tak opakovane ich športový sen napriek pandémii Covid-19. Bola to zaujímavá cesta, ako firma mohla alternatívne získať tržby a zároveň si udržať svojich zákazníkov. Začali postupne pracovať na designe produktov a už o pár mesiacov neskôr bol hotový úplne nový e-shop Futbalovedarceky.sk! Okrem futbalových tričiek a mikín sú v ponuke oficiálne produkty najväčších veľkoklubov - dresy, čiapky, šiltovky, fľaše, kalendáre a iné.

Kreativita a pohotovosť sa cení nielen vo futbale Kreativita a pohotovosť sa cení nielen vo futbale Futbalovedarceky.sk

​Pokračovaním misie cestovnej kancelárie sú dnes teda futbalové darčeky a oblečenie s vlastnou tematikou. Mikiny, tričká a hrnčeky si tlačia a balia sami. Majú tak pod úplnou kontrolou kvalitu predávaného tovaru. Po úspešnom štarte e-shopu už majitelia rozmýšľajú o expanzii na český trh či rozširovaní portfólia o  nové športové darčeky pre fanúšikov hokeja, cyklistiky, atleticky alebo tenisu.

Sledujte aj naďalej tento príbeh a medzitým vyberajte futbalové darčeky pre vašich najbližších v e-shope Futbalovedarceky.sk  

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 17:11