Tipy na to, ako si zariadiť predsieň vo svojom domeShutterstock
StoryEditor

Tipy na to, ako si zariadiť predsieň vo svojom dome

24.02.2021, 23:00
Prvý dojem môžete zanechať len raz a neplatí to len pri človeku, ktorého ste práve spoznali, ale aj v súvislosti s vašim bývaním. No a najčastejšie tento prvý dojem zanecháva predsieň. Práve preto, by ste si mali na zariadení tejto vstupnej brány do vášho domova dať záležať.

Aj napriek tomu, že sa to nezdá, predsieň tvorí jednu z najdôležitejších miestností v celom našom kráľovstve.

Práve ona totiž zanecháva prvý dojem pri návšteve u vašich hostí. Okrem tejto dôležitej funkcie, však ide aj o mimoriadne praktickú miestnosť, v ktorej môžete uchovávať svoje topánky či ďalšie časti oblečenia.

Ako si ju teda zariadiť tak, aby ste na svoju predsieň mohli byť hrdý?

Pozrite sa na to z praktickej stránky

Pri zariaďovaní predsiene by ste sa ako prvé mali zamerať na jej praktickú časť. Tú tvorí najmä botník, do ktorého si môžeme odložiť svoje topánky, no častokrát do neho môžete uskladniť aj tašky na nákup či dáždnik.

Pri výbere botníka do vašej predsiene myslite najmä na materiál a farbu tohto nábytku, ktorý by v ideálnom prípade mal ladiť s farbou vašej steny.

Do väčších predsiení sa zas odporúča umiestniť nábytok s tmavými odtieňmi.

Nezabudnite na svetlo

Svetla nie je nikdy dosť a platí to aj pri zariaďovaní vašej predsiene.

Originálnym riešením, ako do predsiene dostať viac svetla sú nástenné svietidlá, ktoré dnes môžete dostať v rôznych farebných vyhotoveniach či tvaroch.

Čoraz populárnejšími sa však stávajú nástenné svietidlá s prvkami industriálneho štýlu, ktorý sa hodí do takmer každého priestoru.

Dajte si záležať

Na zariadení vašej predsiene by ste si mali dať skutočne záležať, keďže tak ako sme spomínali, ide o miestnosť, ktorá je vstupnou bránou do obývacej časti, v ktorej sa nachádza sedacia súprava a ďalší nábytok, ktorí má vašim hosťom navodiť pocit pohodlia.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
19. apríl 2024 20:24