Tommy Hilfiger - trendy štýl pre každý deňShutterstock
StoryEditor

Tommy Hilfiger - trendy štýl pre každý deň

19.03.2021, 09:30
Niektoré značky sú jednoducho nenahraditeľné. A jednou z nich je práve Tommy Hilfiger, ktorý mužom aj ženám po celom svete predstavuje športovú eleganciu. Tommy Hilfiger kombinuje mestský štýl s akademickou dôslednosťou. Je vhodný pre minimalistov, ktorí milujú luxus a kvalitu. A pre každého, s kým rezonuje ležérna a nedbalá elegancia.

Dizajny, z ktorých si vyberiete aj vy

Väčšina kúskov od Tommyho Hilfigera sa dá opísať ako jednoduché a univerzálne. Značka, pre ktorú je typické trojfarebné logo, oslovila ľudí svojou nedbalosťou a nevtieravým dizajnom. To platí pre odevy aj obuv. Rôzne dizajny a štýly topánok tak uspokoja aj tých najnáročnejších. Navyše, pánske topánky Tommy Hilfiger majú tú výhodu, že ich skutočne môžete nosiť k čomukoľvek. K džínsom, športovému oblečeniu, ale tiež k formálnejšiemu outfitu ako napríklad sako, košeľa či chinos nohavice.

Tommy Hilfiger vám ponúka jedinečnosť

Sofistikované kúsky od tejto ikonickej značky sú synonymom pre originalitu a jedinečnosť. So značkou Tommy Hilfiger totiž budete vyzerať moderne, sebavedomo a uvoľnene a vôbec sa o to nemusíte snažiť. Výber Tommy Hilfiger topánok je skutočne široký a bez pochýb si z neho vyberiete aj vy.

Športové pánske tenisky

Pre každého muža, ktorý hľadá jednoduché, ale štýlové topánky, sú tenisky Tommy Hilfiger skvelou voľbou. Tenisky prichádzajú v mnohých podobách. Môžete siahnuť po športových teniskách, ktoré poľahky dopasujete k neformálnemu aj formálnemu outfitu, no tiež po elegantnej alternatíve z ekologickej kože. Hodia sa ako na vybavovanie pochôdzok, tak na stretnutia s obchodnými partnermi.

Poltopánky, ktoré doladíte k obleku

Ak hľadáte formálnejšiu obuv, ani v tomto prípade vás značka Tommy Hilfiger nesklame. V jej ponuke nájdete nielen poltopánky čiernej farby, ale tiež topánky v niekoľkých hnedých odtieňoch.

Štýlové sneakersy na každý deň

Sneakersy sa radia medzi voľnočasovú obuv. K sneakersom môžete nosiť kratšie nohavice a ukázať tak svoje kotníky, prípadne ponožky so zaujímavým dizajnom. Siahnite po nadčasových čiernych alebo ležérnych bielych sneakersoch, ktoré podčiarknu váš outfit.

Elegantné mokasíny pre štýlového muža

V mokasínach budete vyzerať elegantne aj počas teplých letných dní. Jednoducho sa obúvajú, pohodlne sa v nich sedí aj šoféruje. Vydržíte v nich bez problémov celý deň. Mokasíny Tommy Hilfiger sú vyrobené zo zamšovej koži a dostupné v rôznych prírodných odtieňoch. Extravagantnejšie typy určite oslovia mokasíny vo farbách loga Tommy Hilfiger. Alternatívou k zamšovej koži sú mokasíny z lícovej kože, ktoré sa vyznačujú jednoduchou údržbou. Mokasíny môžete nosiť k chinos bavlneným nohaviciam alebo ich skombinovať so športovým sakom. Skvelo sa hodia aj k neformálnym oblekom v letných farbách.

Espadrilky na jarnú a letnú sezónu

Ľahké topánky, ktoré sú priedušné a prispôsobia sa vášmu chodidlu. Môžete ich nosiť ku krátkym nohaviciam alebo k šortkám. Espadrilky sa zvyčajne nosia naboso alebo s kotníkovými ponožkami. Tommy Hilfiger vám ponúka espadrilky v jednoduchom bielom, tmavomodrom aj hnedom odtieni. Sú tiež dostupné v zaujímavých dizajnoch s letnými vzormi, ktoré zas dokonale doplnia váš letný outfit.

Ak potrebujete doplniť svoj tohtoročný šatník, stavte na značku Tommy Hilfiger, ktorá vás zaručene nesklame. Naopak, vyzdvihne vás šatník, vnesie doň nevtieravý vkus a nadčasovú eleganciu.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 17:36