Bavlnené obliečky PÚPAVY DUORodinnébalenie
StoryEditor

Rodinnebalenie.sk víťazom Ceny kvality roku 2020

29.04.2021, 14:03
Internetový portál Heureka usporadúva každý rok súťaž ShopRoku, v ktorej majú najsilnejší hlas práve zákazníci. My vám s radosťou oznamujeme, že e-shop Rodinnebalenie zvíťazil hneď v 2 kategóriách.

Rodinnebalenie – kvalita a tradícia

Náš e-shop sa zaoberá predajom posteľnej bielizne a doplnkov už 17 rokov, vďaka čomu vieme presne, čo naši zákazníci hľadajú. Sortiment je k dispozícii len v tej najvyššej kvalite a samozrejme za výhodné ceny. Práve ocenenie ShopRoku je odrazom mienky našich zákazníkov a odbornej poroty. V kategórii Cena kvality sme zvíťazili v 2 podkategóriách: Bývanie a designBytové doplnky.

Kvalitná posteľná bielizeň na jednom mieste

Ponuka e-shopu Rodinnebalenie je prispôsobená potrebám každého zákazníka. Nech už je vaším kritériom cena, materiál alebo kvalita, u nás si prídete na svoje. Hľadáte spoľahlivé posteľné obliečky alebo plachty? Na našom webe na vás čaká prehľadne kategorizovaná ponuka, v ktorej nájdete po niekoľkých kliknutiach presne to, čo potrebujete.

Doplnky do spálne alebo bielizeň môžete jednoducho filtrovať aj podľa materiálu, farieb, rozmerov či použitia. Filtre sú nastavené tak, aby vám uľahčili nákup a ušetrili množstvo času. Čas, ktorý na našom e-shope ušetríte, môžete stráviť s rodinou či s priateľmi.

Užite si pohodlie ako v bavlnke

Okrem obliečok a plachiet u nás samozrejme nájdete aj paplóny vyrobené z kvalitného dutého vlákna. Naše paplóny zaručujú vysokú spoľahlivosť a zároveň si nevyžadujú takmer žiadnu starostlivosť. Ťažký deň v práci alebo v škole vám pomôžu hodiť za hlavu naše mäkučké deky, ktoré by nemali chýbať na žiadnom kresle či posteli. Niet nič lepšie, než zabaliť sa do hebkej deky so šálkou kávy alebo pohárom dobrého vína.

Rodinnebalenie.sk sa však nezameriava iba na vašu spálňu a posteľnú bielizeň. Snažíme sa priniesť pohodlie do každej chvíle vašich všedných dní, a tak nájdete v našej ponuke aj uteráky a osušky. Na svoje si prídu nielen dospelí, ale aj deti, ktoré si určite zamilujú farebné motívy s ich obľúbenými rozprávkovými a hernými postavičkami.

Ocenenie ShopRoku je nezávislým hodnotením kvality, ktoré nám bolo udelené vďaka spokojnosti našich zákazníkov. Tešíme sa na ďalšie úspechy, ktoré nás motivujú k tomu, aby sme sa pre vás ešte viac zlepšovali.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
24. apríl 2024 11:04