Najlepšia sieť pre typických aj netypických podnikateľovOrange
StoryEditor

Najlepšia sieť pre typických aj netypických podnikateľov

31.05.2021, 00:00
Či už podnikáte z pohodlia domova alebo ste pretavili svoje nápady do hmatateľných inovácií, najlepšia mobilná sieť je tu na to, aby vás podržala.

Byť usilovným podnikateľom už nestačí, takmer nevyhnutnou pomocou sú dnes aj inovácie a schopnosť pretaviť ich do prospešných hmatateľných riešení. Bez spoľahlivého partnera, ktorý dokáže nielen podržať, ale aj podporiť akýkoľvek podnikateľský nápad, dnes už prakticky nie je možné fungovať. Orange takýmto partnerom je a so svojou najlepšou mobilnou 4G sieťou ponúka podnikateľom priestor, ako realizovať aj tie najodvážnejšie nápady, či už z garáže, z terénu alebo trebárs aj zo skleníka.

Najlepšia mobilná sieť nie je len prázdnym pojmom. Potvrdzujú to aj nezávislé merania spoločnosti  Systemics-PAB Sp. s o. o. v roku 2020, ako aj test spoločnosti Net Check publikovaný v marcovom vydaní českého technologického magazínu Chip, podľa ktorých má Orange najlepšiu 4G sieť na Slovensku. Získať toto prvenstvo by nebolo možné bez obrovských investícií presahujúcich 140 miliónov eur, ako aj vytrvalej práce na zlepšovaní parametrov vrátane dostupnosti a rýchlosti.

Najlepšia mobilná sieť je pripravená na všetky výzvy moderného podnikateľa

Orange svojich konkurentov predbehol hneď v niekoľkých oblastiach. Má nielen najrýchlejšiu, ale aj najspoľahlivejšiu sieť, ktorá je dostupná pre podnikateľov vo veľkých mestách, ale aj v najodľahlejších obciach. Podľa najnovších štatistík je 4G sieť Orangeu najdostupnejšou mobilnou sieťou na Slovensku, keď pokrýva až 99 percent populácie krajiny. Prvenstiev má však na svojom konte oveľa viac.

Z výsledkov meraní Systemics-PAB vyplýva, že 4G sieť Orangeu patrí medzi najvýkonnejšie siete aj v rámci Európy. Testy totiž prebehli v európskom meradle a spolu bolo testovaných až 25 európskych operátorov.

Priemerná dosahovaná rýchlosť sťahovania dát v 4G sieti Orange Slovensko dosiahla v rozsiahlom európskom teste 101,2 Mbit/s, čo bola najvyššia dosiahnutá rýchlosť spomedzi všetkých zúčastnených krajín a operátorov. Okrem rýchlosti Orange dominoval aj v ostatných sledovaných parametroch dátovej siete, ako napríklad sťahovanie webových stránok či spustenie videa. Pri hlasových službách dosiahol najlepšie výsledky v celkovej kvalite a úspešnosti zrealizovania VoLTE hovorov. Orange suverénne dominuje v oblastiach, ktoré sú pre podnikateľov pri kontakte so zákazníkmi najdôležitejšie.

  

(PR)

Advertisement

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 06:52