Spoločnosť FM Logistic posilňuje svoj vozový parkFM Logistic
StoryEditor

Spoločnosť FM Logistic posilňuje svoj vozový park

09.06.2021, 00:00
Spoločnosť FM Logistic neustále pracuje na vylepšovaní vozového parku. Okrem veľkej obmeny a zlepšenia motorizácie vozidiel, sú vo flotile prvýkrát aj vozidlá na CNG.

Firma sa snaží neustále posúvať hranice. "Naším cieľom je spokojný klient,a zdravé životné prostredie. Keďže pre našich zákazníkov zaisťujeme distribúciu všetkými typmi vozidiel, je pre nás prioritou, aby dopad na životné prostredie bol čo najmenší, " hovorí Pavel Ruda, Transport Manager FM Logistic. "Jedným z našich veľkých projektov je Urban Logistic. Ide o špeciálnu ponuku logistickej služby našim klientom, "dodáva.

Spoločnosť FM Logistic posilňuje svoj vozový park Spoločnosť FM Logistic posilňuje svoj vozový park FM Logistic Z tohto dôvodu sú vo flotile FM aj vozidlá s pohonom CNG. Jedná sa o vozidlá, ktoré môžu obsluhovať aj stred a centrum mesta. "Vozidlá, ktoré máme vo flotile, sú multifunkčné. Môžu prevážať tovar tak s teplotným režimom, ako aj bez teplotného režimu, alebo oba typy súčasne. Zároveň ale myslíme na životné prostredie, "opisuje funkčnosť týchto vozidiel Pavel Ruda.

Spoločnosť FM Logistic posilňuje svoj vozový park Spoločnosť FM Logistic posilňuje svoj vozový park FM Logistic Vozidlá s CNG pohonom výrazne znižujú emisiu pevných častíc, majú prakticky nulovú dymivosť, znižujú oxidy dusíka i oxidu uhoľnatého. Ďalšou veľkou výhodou je tichší chod. Zníženie hluku oproti naftovým motorom je až 50%.

Náklady na obstaranie týchto vozidiel sú vyššie, avšak pozitívny finálny dopad na ekológiu je veľmi podstatný - a o to ide spoločnosti predovšetkým.

Trulli

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 07:48