StoryEditor

Slováci vymysleli výrobky z unikátneho pohľadového betónu

20.07.2021, 00:00
Ponúkať ich svojim zákazníkom môžete aj vy.

Architektúra sa vyvíja a neustále prináša nové trendy. Aktuálne je moderné nezakrývať betónové plochy. Pôsobí to minimalisticky a luxusne.

Na tento trend naskočila aj firma Proficon, ktorá priniesla na trh širokú škálu výrobkov z pohľadového betónu. Žiaden z nich si nevyžaduje finálnu úpravu, majú totiž špeciálny povrch pripomínajúcu mramor, čím sa odlišuje od všetkých ostatných produktoch na trhu.

Jedinečná tvárnica

Nová tvárnica z dielne Proficonu je dizajnová tvárnica, ktorá nevyžaduje pre dokončenie stavby ďalšie stavebné materiály ani prácu navyše. Nie je totiž potrebný penetračný náter, použitie lepidla, výstužnej siete, nanášanie omietky či farby. Šetrí tak nemalé finančné prostriedky na materiál a množstvo času strávenom dokončovacími prácami. PROFICON

​​Široká ponuka výrobkov

Firma Proficon ponúka v tomto jedinečnom prevedení hneď niekoľko výrobkov: murovaciu tvárnicu, obklad, dlažbu či stĺpovú tvárnicu. Každý z produktov je vyrábaný ručne veľmi precíznou prácou pre dosiahnutie maximálnych technických aj optických vlastností.

Rozšírte si portfólio, zvýšte zisky

Ak patríte medzi predajcov stavebných materiál alebo ste stavebná firma, odlíšte sa od konkurencie a ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z dizajnového pohľadového betónu. Firma Proficon hľadá partnerov a predajcov na dlhodobú spoluprácu. Bližšie informácie o spomínaných výrobkov, ako aj kontaktné údaje, nájdete na ich webe.

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
25. apríl 2024 13:17