Ste stavebník? Ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z pohľadového betónuPROFICON
StoryEditor

Ste stavebník? Ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z pohľadového betónu

29.07.2021, 00:00
Slovenská firma Proficon prišla ako jediná na trh s výrobkami z dizajnového pohľadového betónu.

Nie je potrebný penetračný náter, použitie lepidla, výstužnej siete, nanášanie omietky či farby. V momente, kedy tvárnicu, obklad či dlažbu položíte, je práca hotová. A pritom každý z výrobkov pripomína svojou povrchovou úpravou mramor.

Tak by sa v skratke dala charakterizovať jedinečnosť výrobkov, ktoré nedávno predstavila firma Proficon. Tá sa špecializuje na výrobu produktov z betónu. Najnovšími prírastkami v ich portfóliu sa snažili zareagovať na rastúci trend v architektúre, ktorá sa nebojí ukázať nezakryté plochy.

Ste stavebník? Ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z pohľadového betónu Ste stavebník? Ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z pohľadového betónu PROFICON Precízna ručná výroba

Každý z produktov, či už je to murovacia tvárnica, obklad, dlažba, stĺpová tvárnicu či strieška, je vyrábaný ručne veľmi precíznou prácou pre dosiahnutie maximálnych technických aj optických vlastností. 100 % kvalita a maximálne spokojnosť sú hodnoty, na ktorých si v Proficone potrpia.

Ste stavebník? Ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z pohľadového betónu Ste stavebník? Ponúknite svojim zákazníkom unikátne výrobky z pohľadového betónu PROFICON

Staňte sa partnerom

Tieto unikátne výrobky môžete mať vo svojom portfóliu produktov aj vy. V Proficone hľadajú nových partnerov a predajcov na dlhodobú spoluprácu. Bližšie informácie o spomínaných výrobkov, ako aj kontaktné údaje,  nájdete na ich webe.

 

(PR)

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
16. apríl 2024 16:14