StoryEditor

Staňte sa skutočným LORDom s vinujeme.sk

21.09.2021, 13:29
Kvalitné víno pre skutočného Lorda. Lordom môžete byť aj vy, stačí, ak si výnimočné vína doprajete z internetového obchodu vinujeme.sk. Dámy sa môžu pýšiť titulom Lady. Vďaka vašej vášni pre dobré víno dokonca podporíte ochranu prírody.

Nakúpte z vinujeme.sk za 500 eur a internetový obchod vám kúpi pozemok s rozlohou jedna štvorcová stopa v Škótsku. Získate osobný jedinečný certifikát s titulom Lord alebo Lady a zároveň prispejete k zachovaniu a ochrane lesných oblastí v Škótsku.

Získať skutočný titul nie je žiadny výmysel. Tituly sú založené na historickom škótskom vlastníctve pôdy, kde boli majitelia pozemkov dlho označovaní ako „Lairds“, škótsky výraz pre „Lord“, pričom ženským ekvivalentom je „Lady“. Vinujeme.sk vám kúpou titulu zabezpečí certifikát, ktorý je veľmi vkusným darčekom. Navyše, ak máte zmysel pre dobročinnosť, tak spojíte príjemné s užitočným. Získate originálny darček a spoločnosť Established Titles sa zaväzuje zachovať a chrániť lesné oblasti v Škótsku. vinujeme.sk

Internetový obchod vinujeme.sk má vo svojej ponuke širokú paletu vína z celého sveta. Okrem bieleho, ružového a červeného vína od najlepších vinárstiev sa môžete rozhodnúť napríklad pre veľmi obľúbené šumivé vína ako napríklad talianske Prosecco, ktoré sa vyrába výlučne v dvoch susedných regiónoch Veneto a Friuli-Venezia Giulia na severovýchode Talianska. Vo výbere vinujeme.sk nájdete prosecco najvyššej kvality DOCG pestovanej na strmých svahoch, alebo prosecco kategórie DOC, ktorá sa vyrába z odrody pestovanej v nížinách v deviatich rôznych provinciách Talianska. Istotou je, že dostanete len to najlepšie.

Skvelou voľbou bude napríklad Bepin De Eto. V prípade Prosecco Millesimato Extra Dry DOCG si vychutnáte jemne slamovožlté šumivé víno so zelenkavými odtieňmi. Ako prvú ucítite arómu čerstvo upečenej briošky, nasledovať budú ovocné tóny jablka, hrušky a broskyne spolu s rafinovanými arómami okvetných lístkov ruží a kvetov agátu. Víno sa v ústach prejaví sviežo s atraktívnou kyselinkou na konci.

Ak zalovíme vo vodách francúzskych, do rúk sa nám dostane jedine Champagne, ktoré má pôvod v rovnomennom regióne. Chardonnay dáva šampanskému jemnosť a trvácnosť, Pinot Noir telo a senzorickú bohatosť a Pinot Meunier mu zasa prepožičiava ovocno-kvetinovú príťažlivosť prvého dojmu. Hrozno musí byť zberané ručne, lisované len v akreditovaných centrách. Víno musí zrieť minimálne 15 mesiacov. Práve prísne dodržiavanie výrobného postupu zaručí, že šumivé víno s označením Champagne nesie so sebou v každej fľaši kvalitu hodnú uznania. vinujeme.sk Obľubujete odvážne chute? Vinujeme.sk odporúča oranžové vína. Robustné a odvážne s medovou arómou jackfruitu, lieskových orieškov, pomliaždeného jablka, laku na drevo, ľanového oleja, borievky, kysnutého cesta a sušenej pomarančovej kôry. V chuti sú veľké, suché a dokonca majú tanín ako červené víno s aciditou podobnou ovocnému pivu. Vďaka svojej odvážnosti sa oranžové vína dobre kombinujú s rovnako výraznými chuťami  jedál. Hodia sa okrem iného ku kari, marockej, etiópskej kuchyni a tiež ku kórejským jedlám s fermentovaným kimchi. Najviac oranžového vinárstva sa produkuje v severovýchodnom Taliansku, pozdĺž hraníc so Slovinskom vo Friuli-Venezia Giulia. Tu nájdete oranžové vína vyrobené z pôvodného hrozna tejto oblasti, vrátane Sauvignon Vert (Friulano), Ribolla Gialla a Pinot Grigio.

Na Slovensku ho spoznávame cca 8 rokov. Medzi slovenské vinárstva, ktoré vyrábajú aj oranžové vína patria napríklad Strekov 1075, Kasnyik, Slobodné vinárstvo, Bažalík ako i Martin Pomfy.

Vinujeme.sk má pre vás vo svojej ponuke niekoľko unikátnych vín nielen zo zahraničnej produkcie, ale aj od slovenských vinárov. Ak máte svoju pivnicu a v nej zbierku archívnych vín, určite aj v ponuke tohto internetového obchodu nájdete vína, ktoré si zaslúžia miesto vo vašej zbierke. A titul Lord či Lady bude príjemný bonus, ktorým sa môžete pýšiť pri najbližšom posedení s priateľmi a dobrým vínom v pohári.

 

  

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
18. apríl 2024 04:27