StoryEditor

Zachráňte svoju prácu, ktorá vás baví a poďte pracovať do nového finančného modelu

22.09.2022, 00:00

Bankoví pracovníci aj sprostredkovatelia majú obavy o prácu, zužujú sa pracovné tímy zamestnancov a kontakty klientov vysychajú. Znižovanie pracovných príležitostí je jedným z dôvodov spomalenia bankového a finančného trhu. Pokiaľ premýšľate nad zmenou k lepšiemu, u nás istota stále existuje.

Prepojenie sveta realít a financií je logickým vyústením, ktoré dokáže posilniť obe odvetvia. Predstavujeme vám starostlivo vytvorený model, s cieľom odstrániť obavy zo zamestnania v bankovej sfére a zabezpečiť finančnú ale i kariérnu budúcnosť našim FINTUČKÁROM. Jeho finálna podoba je výsledkom mnohých poskusov, ktoré stroskotali pre rôzne bariéry a nedostatky v procese spracovania. V modeli sa nám podarilo dostať pod kontrolu kvalitu práce a zabezpečiť posun 100% počtu klientov priamo k nášmu FINTUČKÁROVI.

Príležitosť, ktorá prekonáva hranice finančníctva

Hľadáme bankárov, ktorí v našom tíme obsadia rolu FINTUČKÁRA. Ľudí, ktorí majú prax v bankovom obore, skúsenosti s financiami a predovšetkým majú pozitívny pohľad na prácu s klientami. Ak si myslíte, že ste vo financiách profesionál, no vaša práca vás nenapĺňa tak, ako by ste očakávali, ste tu správne. Nevynakladajte čoraz viac času na prácu, za ktorú dostanete podpriemerné finančné ohodnotenie. Zabudnite na neustále hľadanie klientov tam, kde možno žiadni nie sú. Ak si myslíte, že robíte nad rámec všetkého, no vaše úsilie sa neodzrkadľuje na vašich odmenách, popremýšľajte nad zmenou.

image
Tureality

Model spracovaný na mieru

Prácou u nás síce pracujete na živnosť alebo s. r. o., ale nie tak, ako to poznáte. Predstavte si pracovať flexibilne zo skutočne všetkých strán. Pracovať v modernej kancelárii, vybavovať stretnutia s klientami za vašim stolom, no čas na administratívu si môžete nájsť kedykoľvek počas dňa. Záleží nám na tom, kedy počas dňa stúpa vaša produktivita práce, preto máte časovú flexibilitu, ktorú len tak v akejkoľvek spoločnosti nenájdete. Či ste ranné vtáča alebo nočná sova, práca s administratívou je okolo nás 24 hodín denne.

Myslíme na to, že máte rodinu či iné povinnosti, preto si dokážete počas dňa vybaviť doktorov, či odskočiť si na poštu. Cieľom našej i vašej práce sú dobre odvedená robota a spokojní klienti. U nás máte možnosť robiť presne to, čo vás baví a kedy vás baví. Odbremeníme vás od plánov, tlakov na iné produkty a aktivity.

Za kvalitne odvedenú prácu sa bežne dostáva pravidelne rovnaký mesačný príjem. U nás je horná finančná hranica neobmedzená, vďaka čomu umožňujeme našim pracovníkom prekonávať limity pevne stanoveného príjmu a plniť si ich kariérne sny. Uvedomujeme si, že sú medzi nami ľudia, ktorí odvedú práce veľa, ale aj tí, ktorí jej odvedú oveľa viac. Nie je fér byť odmeňovaný rovnako. Kto si zaslúži mať viac, dostane viac. Jeden zo základných pilierov vysokej funkčnosti nového modelu a zároveň záruka maximálnej efektívnosti pri prepojení práce realitného makléra a FINTUČKÁRA je počet klientov. Až 100 percent klientov je zaznamenaných a putujú ihneď k vám – FINTUČKÁROVI na stôl. Kontakty totiž nehľadáte vôbec, spracovávate tie, ktoré sa vám dostanú priamo do rúk.

Práce u nás dokáže byť skutočne veľa, no je iba na vás, akú časovú či finančnú hranicu si nastavíte. V momente, kedy nebudete stíhať osobný život popri tom pracovnom alebo si poviete, že máte financií nadmieru, zvoľnite. Voľný čas na regeneráciu je dôležitý a zvyšuje kvalitu odvedenej práce. V prípade, že chcete poľaviť, dodáme vám kolegu, ktorý vám pomôže s prácou. Vyrieši administratívu aj kontakty s klientmi.

Zaujalo vás miesto v jednotke na realitnom trhu? Sme TUreality – najväčšia nefranšízová realitná kancelária na Slovensku, pôsobiaca po celom území krajiny. Vďaka 14 ročným skúsenostiam napredujeme s dobou a jasnou víziou do budúcnosti. Predávať nehnuteľnosti inovatívne, dostupne a postarať sa o každého klienta od A po Z. Zastrešujeme finančné, právne ale aj marketingové aktivity, vďaka ktorým poznáme kroky k úspešnému chodu rôznych druhov realít. Pridajte sa k nám už dnes a zistite, aké je to skutočne pracovať srdcom i dušou finančníka.

 

menuLevel = 1, menuRoute = pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = pr-clanky, homepage = false
20. apríl 2024 02:52