Ak v reštaurácii zacítite pachy spáleného jedla, mastnoty alebo celkovo nepríjemnú vôňu z jedál, odíďte. Podniky, v ktorých dbajú na čistotu sa postarajú o to, aby nežiaduce pachy odstránili z povrchov a aj z ovzdušia.Flickr
StoryEditor

Reštaurácie už začali prepúšťať

24.03.2020, 23:00
Stravovacie zariadenia sa snažia zmierniť vplyv krízy na svoje podnikanie. Nie všetkým sa to však darí.

Pracovný obed, romantická večera, posedenie s priateľmi, ale aj rokovania pri príležitosti zostavovania vlády. Reštaurácia s príjemnou atmosférou a chutným menu je ako stvorená na každú z týchto situácií. Opatrenia na zabránenie šírenia koronavírusu však spôsobili, že tisícky prevádzok sa zo dňa na deň zatvorili. Teraz sú ich majitelia nútení robiť všetko preto, aby sa po kríze mohli znova postaviť na nohy. Nie všetkým sa to však zrejme podarí.

​Viaceré reštaurácie pre HN potvrdili, že obmedzenia síce platia iba niečo vyše týžd...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-04-18 22:00:00 - Feat.: - Title: Štát spustil projekt na podporu zamestnávania absolventov. Firmy aj uchádzači si finančne prilepšia 02 - Modified: 2024-04-17 13:01:54 - Feat.: - Title: Ženy si vyberajú nevhodné odbory. Dobre zvolené STEM odvetvia by im priniesli vyššie platy aj HDP 03 - Modified: 2024-04-11 17:28:20 - Feat.: - Title: Šéf VW pre HN: Najlepší zamestnanec je Slovák. Iné riešenie ako dovoz pracovnej sily však aktuálne nie je 04 - Modified: 2024-04-10 22:00:00 - Feat.: - Title: Opuchy, zhoršené dýchanie, tráviace ťažkosti, migrény, vyčerpanosť: Kedy nám jedlo robí zo života peklo? 05 - Modified: 2024-04-13 06:00:00 - Feat.: - Title: Dobrá správa pre hubárov: Rastú smrčky aj májovky, prvé sa práve objavili na Slovensku, hovorí mykologička
menuLevel = 2, menuRoute = prakticke-hn/praca, menuAlias = praca, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 07:34