25.03.2020, 00:00

Reštaurácie už začali prepúšťať

Stravovacie zariadenia sa snažia zmierniť vplyv krízy na svoje podnikanie. Nie všetkým sa to však darí.

Reštaurácie už začali prepúšťať
Zdroj: Flickr

Pracovný obed, romantická večera, posedenie s priateľmi, ale aj rokovania pri príležitosti zostavovania vlády. Reštaurácia s príjemnou atmosférou a chutným menu je ako stvorená na každú z týchto situácií. Opatrenia na zabránenie šírenia koronavírusu však spôsobili, že tisícky prevádzok sa zo dňa na deň zatvorili. Teraz sú ich majitelia nútení robiť všetko preto, aby sa po kríze mohli znova postaviť na nohy. Nie všetkým sa to však zrejme podarí.

Nedozvedeli ste sa všetko?

Tento článok je exkluzívnym obsahom Hospodárskych novín. Pokiaľ chcete získať neobmedzený prístup k digitálnemu obsahu hnonline.sk, predplaťte si jeden z troch digitálnych balíkov.

Tento článok ste dočítali vďaka tomu, že ste predplatiteľom Hospodárskych novín. Ďakujeme, že podporujete kvalitnú žurnalistiku.

Denný prehľad správ emailom

Dostávajte každý deň nové informácie zo sveta politiky, ekonomiky a biznisu.

Pred zadaním e-mailovej adresy si prečítajte pravidlá ochrany osobných údajov a používania cookies. Súhlas na odoberanie noviniek môžete kedykoľvek odvolať.