Ak v reštaurácii zacítite pachy spáleného jedla, mastnoty alebo celkovo nepríjemnú vôňu z jedál, odíďte. Podniky, v ktorých dbajú na čistotu sa postarajú o to, aby nežiaduce pachy odstránili z povrchov a aj z ovzdušia.Flickr
Stravovacie zariadenia sa snažia zmierniť vplyv krízy na svoje podnikanie. Nie všetkým sa to však darí.
Pracovný obed, romantická večera, posedenie s priateľmi, ale aj rokovania pri príležitosti zostavovania vlády. Reštaurácia s príjemnou atmosférou a chutným menu je ako stvorená na každú z týchto situácií. Opatrenia na zabránenie šírenia koronavírusu však spôsobili, že tisícky prevádzok sa zo dňa na deň zatvorili. Teraz sú ich majitelia nútení robiť všetko preto, aby sa po kríze mohli znova postaviť na nohy. Nie všetkým sa to však zrejme podarí.
Viaceré reštaurácie pre HN potvrdili, že obmedzenia síce platia iba niečo vyše týžd...
Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2024-03-28 18:44:20 - Feat.: - Title: Vzniká nová gastrozóna Bratislavy? Do novej top štvrte sa sťahujú známe reštaurácie
02 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami
03 - Modified: 2024-03-22 11:00:00 - Feat.: - Title: Bratislavské pekárne, ktoré sa oplatí navštíviť: Tu si dáš sladké pečivo, rímsku pizzu, dobrú kávu aj bagety ako z Paríža
04 - Modified: 2024-03-21 15:32:23 - Feat.: - Title: Foodbloger Géczy: Kupujeme si drahé oblečenie a mobily, no obed chceme za 5 eur. Také jedlo nemôže byť z kvalitných surovín
05 - Modified: 2024-03-21 16:14:43 - Feat.: - Title: Paradox s inzerátmi. Firmy hlásia najväčší personálny problém za dva roky, no ľudia zas reagujú extrémne