StoryEditor

Najnovší softvér pre strih videa

19.09.2006, 00:00

Spoločnosť Adobe Systems ohlasuje softvér Adobe Premiere Elements 3.0 pre Windows, prevratný upgrade najpredávanejšieho spotrebiteľského softvéru pre strih videa. Zjednodušené užívateľské rozhranie a jednoduché používanie založené na presúvaní myšou umožňuje užívateľom programu Adobe Premiere Elements ľahko pridávať efekty a vylepšenia v profesionálnej kvalite, a tiež vytvárať výstup pre niekoľko rôznych zariadení a v mnohých formátoch - vrátane formátu Adobe Flash Video.
V Adobe Premiere Elements, so zjednodušeným užívateľským rozhraním, sú pridané nové intuitívne funkcie, ktoré umožnia aj neskúseným užívateľom ľahko strihať a upravovať videá s veľkou kreatívnou voľnosťou. Súbory videa je možné importovať prakticky z ľubovoľných zariadení, vrátane videokamier DV a DVD, zariadení HDV, digitálnych fotoaparátov a fotoaparátov v mobilných telefónoch, nechránených DVD a videorekordérov MPEG-4.
Nové okno Monitor umožňuje užívateľom strihať a vylepšovať záznam na jednom pohodlnom mieste. Funkcia presunutia myšou podstatne zjednodušuje pridávanie zábavných prechodov a efektov ako je obraz v obraze alebo textu, ktorý je možné zapisovať priamo do okna Monitor. Nové okno Sceneline, alternatívne zobrazení k tradičnej časovej ose, predstavuje ľahký spôsob, ako zostaviť zábery filmu. Klipy je možné usporiadať jednoduchým presunutím myši a zobraziť pomocou miniatúr. Užívatelia môžu oživiť svoje príbehy vlastnými slovami pomocou komentára a vytvárať zábavné plastelinové animácie nebo filmy s pozastavenými pohybmi.
Spoločnosť Adobe tiež ohlásila softvér Adobe Photoshop Elements 5.0, riešenie pre editácia digitálnych fotografií. Programy Adobe Photoshop Elements a Adobe Premiere Elements, ktoré sú dostupné tiež ako balík produktov, ponúkajú unikátnu integrovanú funkčnosť, ktorá poskytne spotrebiteľom viac možností ako využiť svoje fotografie a domáce videá.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 23:34