StoryEditor

Kompetenčné centrum

14.03.2005, 23:00

Spoločnosť Lynx otvorila v Košiciach v spolupráci s Cisco Systems kompetenčné centrum, so zameraním na bezpečnosť sieťových riešení. V priestoroch košického kompetenčného centra budú špecialisti zo spoločnosti Lynx poskytovať koncovým zákazníkom a obchodným partnerom spoločnosti Cisco odbornú základňu, technické zázemie a podporu pri tvorbe projektov v oblasti bezpečnostných sieťových riešení.
"Naši zákazníci a partneri budú môcť v laboratórnych podmienkach otestovať bezpečnosť svojich systémov a vyskúšať si nové bezpečnostné technológie a produkty spoločnosti Cisco ešte pred ich zavedením do praxe," hovorí Marcel Rebroš, Country Manager pre Cisco Systems Slovakia. "Infraštruktúra laboratória je totiž navrhnutá tak, aby čo najviac podporovala prevádzkové scenáre cieľového subjektu", dodáva Marcel Rebroš.
"V centre budú experti certifikovaní spoločnosťou Cisco Systems zabezpečovať pilotné testovania, poskytovať pomoc pri tvorbe projektov a podporu pri príprave implementácie nových technológií," hovorí Zoltán Kollár, generálny riaditeľ Lynx.
Otvorenie kompetenčného centra priamo na Slovensku podporilo spoločnosť Cisco Systems Slovakia v snahe ešte viac sa priblížiť k svojim partnerom a zákazníkom tým, že im poskytuje podporu v prostredí veľmi podobnom tomu, v ktorom reálne pôsobia.

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
23. apríl 2024 23:39