Volis Academy
StoryEditor

Čo s deťmi počas jarných prázdnin? Vyskúšajte jazykový tábor

14.01.2019, 10:15
Autor:
(msa)(msa)
Ako zvládnuť deti počas prázdnin, keď dovolenka má len obmedzený počet dní a školáci oveľa viac voľna, ako by sme chceli? Zmysluplným riešením už počas jarných prázdnin môže byť jazykový denný tábor Volis Academy.

Odborníci tvrdia, že deti potrebujú aj osobné voľno, keď ich nikto neorganizuje a môžu samé rozhodnúť, ako s ním naložia. Aj nudu sa musia naučiť zvládnuť. Počas školského roka majú deti povinnosti a rôzne aktivity v škole a v krúžkoch, voľného času im nezostáva veľa. Ale ako ich „zamestnať“ a zabaviť počas toľkých dní prázdnin? To je problém, ktorí rieši asi väčšina rodičov školopovinných detí. Počet dní dovolenky nestačí na to, aby boli so svojimi deťmi počas všetkých prázdninových dní. Vtedy na rad prichádzajú starí rodičia, iní rodinní príslušníci či priatelia s podobne starými deťmi. Denné a pobytové tábory sú vítanou alternatívou ako pripraviť školákom zmysluplný program cez prázdniny pod dozorom dospelých.

Jazyková škola Volis Academy už 10 rokov organizuje detské jazykové tábory, pre ktoré si vytvorila špecifické metódy učenia English for Fun a Deutsch macht Spass. Vďaka nim deti objavia, že učiť sa cudzie jazyky môže byť naozaj zábava.

Skúsenosti s letnými tábormi

„Letné tábory sme začali pred desiatimi rokmi a každý rok sa nám hlási viac a viac detí. Tri štvrtiny z nich sa k nám vracajú, lebo robíme program tak, že sú tu šťastné. Zároveň si uvedomujú že sa aj učia cudzí jazyk, a najmä budujú si k nemu vzťah. Každý rok meníme program, aby deti zažívali niečo nové,“ hovorí Peter Lisý, konateľ jazykovej školy v Bratislave – VOLIS Academy.

Denné tábory organizuje Volis Academy na Štefánikovej ulici v Bratislave. „Už počas jarných prázdnin Bratislavského kraja od pondelka 25. februára do piatka 1. marca, sa uskutoční prvý tohtoročný denný tábor,“ dodáva Peter Lisý.  „S prázdninovým programom pre deti máme bohaté skúsenosti a snažíme sa vyplniť čas čo najefektívnejšie. Deti vo veku od 7 do 14 rokov budú v starostlivosti skúsených kvalifikovaných lektorov od 8. do 18. hodiny.“ Deti majú štyri vyučovacie hodiny hravou formou. Popoludní je pripravený program, počas ktorého si školáci vyskúšajú rôzne atraktívne činnosti.

Každý deň je program iný, aby boli deti vždy prekvapené a tešili sa na ďalší spoločne strávený čas. Jarné prázdniny ponúknu: virtuálnu realitu, návštevu múzea či bowling. Program sa prispôsobuje počasiu a záujmom účastníkov.

V cene 169 eur je zahrnutá strava trikrát denne – desiata, obed, olovrant, pitný režim, dvadsať lekcií jazyka, učebné materiály. Rodičia deti privedú do Volis Academy na Štefánikovej ulici v čase od 8. do 9. hodiny a večer si prídu pre deti medzi 17. a 18. hodinou.

Termíny denných a týždenných táborov v roku 2019 si môžete pozrieť na www.jazykove-prazdniny.sk.

Zľavy pre klientov
Volis Academy ponúka záujemcom 20 % zľavu ak privedieš kamaráta alebo pre súrodencov a 5 % zľavu pre klientov Volis Academy.

Ako prihlásite dieťa na denný jazykový tábor
Dieťa môžete prihlásiť na denný tábor vyplnením online prihlášky alebo osobne v priestoroch Volis Academy na Štefánikovej 19 v Bratislave. Dieťa musí absolvovať online test, ktorý určí úroveň jeho angličtiny alebo nemčiny. Pri nástupe do denného tábora je potrebné podpísať všeobecné obchodné podmienky a vyplniť a podpísať čestné prehlásenie o zdravotnom stave a alergiách dieťaťa.

Viac informácií získate na www.jazykove-prazdiny.sk.

01 - Modified: 2024-04-15 22:00:00 - Feat.: - Title: Na školách chýbajú kľúčoví odborníci. Druckerov rezort chce problém uhasiť stovkami miliónov 02 - Modified: 2024-04-14 17:00:00 - Feat.: - Title: Život s hendikepovaným dieťaťom nie je vždy jednoduchý: Tieto známe osobnosti to však zvládajú bravúrne 03 - Modified: 2024-04-14 22:00:00 - Feat.: - Title: Deti, ktoré vychovala nemocnica? Takúto kampaň na 2 % ste ešte nevideli 04 - Modified: 2024-04-12 14:46:46 - Feat.: - Title: Slovensko upadlo do najhoršieho stavu za 100 rokov. Starne, pôrodnosť klesá a nevytrhli nás ani migranti 05 - Modified: 2024-04-10 21:21:51 - Feat.: - Title: Europarlament predlžil pravidlá boja proti sexuálnemu zneužívaniu detí online, pomôže platformám ho odhaliť
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
19. apríl 2024 01:52