biznis, manažériDreamstime
StoryEditor

Ste jazykovo zdatní? Pozrite si ponuky zaujímavých pracovných pozícií

20.02.2019, 14:50
Autor:
zdzzdz
Hľadáte si prácu a chceli by ste v nej využívať svoje znalosti z angličtiny? V spolupráci s portálom ISTP prinášame výber zamestnaní šitých na mieru.
Názov: Rating Analyst
Miesto: Bratislava-Ružinov
Spoločnosť: EUROPEAN RATING AGENCY, a.s.
Informácie: Účasť na ratingových procesoch. Prispievanie k aktualizácii ratingových metodík. Účasť na ekonomickom výskume a pod. Plynulá angličtina na úrovni C1/C2.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
Názov: Regionálny manažér
Miesto: Bratislava-Nové Mesto
Spoločnosť: G4S Technology Solutions (SK), s. r. o.
Informácie: Zodpovedá za plánovanie, riadenie a kontrolu výkonu fyzickej ochrany. Znalosť anglického jazyka úroveň B2/C1.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
Názov: Sales manager
Miesto: Piešťany
Spoločnosť: OXYWISE, s.r.o.
Informácie: Hľadáme pracovitého, flexibilného a spoľahlivého sales managera do trvalého pracovného pomeru s nástupom ihneď. Podmienkou je výborná znalosť anglického jazyka slovom aj písmom.
Základná zložka mzdy: 900 € za mesiac
Názov: Projektový manažér - administrátor pre zahraničné projekty
Miesto: Trnava
Spoločnosť: Slovenská technická univerzita v Bratislave
Informácie: Zabezpečuje metodické usmerňovanie a dohľad nad implementáciou pridelených projektov. Aktívne spolupracuje a komunikuje s grantovými agentúrami. Zodpovedá za dodržiavanie termínov projektového plánu a iné. Aktívna znalosť anglického jazyka na úrovni C1.
Základná zložka mzdy: V zmysle zákona č. 552/2003 Z.z. o výkone práce vo verejnom záujme
Názov: Strategický nákupca
Miesto: Nové Mesto nad Váhom
Spoločnosť: ML Produktion, s.r.o.
Informácie: Spolupráca na projektoch v oblasti nákupu. Vyhľadávanie nových dodávateľov. Vedenie rokovaní, uzatváranie zmlúv a vyjednávanie s dodávateľmi a iné. Plynulá znalosť anglického alebo nemeckého jazyka.
Základná zložka mzdy: 1600 € za mesiac
Názov: Personálny asistent/ka - zástup MD
Miesto: Dubnica nad Váhom
Spoločnosť: KUKA Slovakia s.r.o.
Informácie: Príprava a realizácia výberových konaní. Tvorba inzerátov. Selekcia a evidencia životopisov a pod. Aktívna komunikácia v anglickom jazyku.
Základná zložka mzdy: 900 € za mesiac
Názov: Obchodný/-á referent/-ka (so znalosťou anglického jazyka)
Miesto: Dubnica nad Váhom
Spoločnosť: STM POWER a.s.
Informácie: Vedenie obchodných rokovaní so zahraničnými zákazníkmi. Vedenie evidencie obchodno-výrobných zákaziek. Spolupráca pri uzatváraní zmlúv a pod. Anglický jazyk na pokročilej úrovni.
Základná zložka mzdy: 800 € za mesiac
Názov: Logistic Leader
Miesto: Nitra
Spoločnosť: MATADOR Automotive Vráble, a.s.
Informácie: Vyhodnocovanie plnenia plánu výroby, evidovanie akčných plánov výrobnej logistiky. Vykonávanie koncepčných a tvorivých prác na úseku logistiky. Definovanie logistických štandardov vo výrobe a pod.  Anglický jazyk na pokročilej úrovni.
Základná zložka mzdy: 1120 € za mesiac
Názov: Administratívny pracovník - back office (anglický jazyk)
Miesto: Komárno
Spoločnosť: Romano Zanetti - ITAL ACCESSORI
Informácie: Evidencia a spracovanie došlej a odoslanej pošty. Spracovanie došlých objednávok. Príprava podkladov na fakturáciu a pod. Aktívna komunikácia v ANGLICKOM jazyku - mailová, telefonická, osobná.
Základná zložka mzdy: 700 € za mesiac
Názov: Sales & Executive Manager
Miesto: Banská Štiavnica
Spoločnosť: ESPRIT spol. s r.o.
Informácie: Udržiavanie obchodných vzťahov s existujúcimi klientmi a aktívne získavanie nových klientov. Vytváranie obchodných stratégií. Prezentácia spoločnosti a pod. Znalosť anglického jazyka na úrovni samostatný používateľ.
Základná zložka mzdy: 2500 € za mesiac
Názov: Učiteľ
Miesto: Kremnica
Spoločnosť: eMKLub
Informácie: Výchovno-vzdelávacia činnosť vykonávaná pedagogickým zamestnancom, ktorým je učiteľ základnej školy. Vysokoškolské vzdelanie druhého stupňa v odbore učiteľstvo všeobecnovzdelávacích predmetov - slovenský jazyk a literatúra + anglický jazyk.
Základná zložka mzdy: 828,50 € za mesiac
Názov: Personálny manažér pre anglicky hovoriacich partnerov
Miesto: Banská Bystrica
Spoločnosť: ATENA - PERSONAL CONSULTING s.r.o.
Informácie: Komunikácia s anglicky hovoriacimi partnermi v oblasti ošetrovateľstva - vyžadujeme aktívnu znalosť anglického jazyka slovom aj písmom, ovládanie gramatickej a štylistickej stránky jazyka (úroveň C1). Vedenie výberových pohovorov - overovanie pracovných skúseností a znalosti anglického jazyka kandidátov. Spracovávanie životopisov klientov v anglickom jazyku, kompletizácia dokumentov potrebných pre prácu v zahraničí.
Základná zložka mzdy: 800 € za mesiac
Názov: CI TEAM LEAD
Miesto: Žilina
Spoločnosť: GlobalLogic s.r.o.
Informácie: GL is looking for DevOps Team Lead with extensive expertise working with Jenkins, Docker and tools for embedded software development. Experience working on Healthcare projects would be a plus. Upper Intermediate English level (preferred advanced English or better).
Základná zložka mzdy: 2000 € za mesiac
Názov: Manažér obchodu a predaja
Miesto: Hôrky
Spoločnosť: DOMARK, spol. s r.o.
Informácie: Vytváranie cenových ponúk, spracovanie a evidencia objednávok, prezentácia, predaj a distribúcia výrobkov a pod. Dobrá komunikácia v SJ aj AJ.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
Názov: Referent
Miesto: Košice-Staré Mesto
Spoločnosť: Solar Company s.r.o.
Informácie: Príprava pracovnoprávnej dokumentácie súvisiacej s cezhraničným pohybom zamestnancov a sledovanie legislatívnych zmien a povinností. Kladieme dôraz na jazykovú výbavu nie prax, vzdelanie a skúsenosti.
Základná zložka mzdy: 650 € za mesiac
Názov: AT&T Reprezentant Zákazníckeho centra
Miesto: Košice-Sever
Spoločnosť: AT&T Global Network Services Slovakia, s.r.o.
Informácie: Ako zástupca starostlivosti o zákazníkov, budete hlasom spoločnosti AT & T pre milióny zákazníkov využívajúcich službu U-verse – prémiový balík televíznych služieb, vysokorýchlostného internetu a digitálneho domáceho telefónu. Jednou z podmienok je plynulá znalosť anglického jazyka: úroveň B2-C1. Životopis, prosím, pošlite v anglickom jazyku.
Základná zložka mzdy: 1050 € za mesiac
Názov: Technik/Technológ s anglickým jazykom
Miesto: Spišská Nová Ves
Spoločnosť: WPW Center s.r.o.
Informácie: Spoločnosť so zameraním na vývoj, výrobu a predaj vysokotlakových čističov hľadá do tímu Technika/Konštruktéra s anglickým jazykom. 
Základná zložka mzdy: 750 € za mesiac
Názov: Personálny consultant
Miesto: Prešov
Spoločnosť: Gi Group HR Services Slovakia s.r.o.
Informácie: Kompletná starostlivosť o zverené projekty a klientov v oblasti dočasného pridelenia. Inzerovanie voľných pracovných miest. Príprava pracovno-právnej dokumentácie a pod. Anglický jazyk - podmienkou.
Základná zložka mzdy: 700 € za mesiac
Názov: Vedúci referent - učiteľ
Miesto: Prešov
Spoločnosť: Ministerstvo obrany Slovenskej republiky
Informácie: Vyučovanie cudzieho jazyka v jazykových kurzoch, tvorba učebných materiálov. Anglický jazyk na vysokej úrovni.
Základná zložka mzdy: 806 € za mesiac

01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-04 14:21:16 - Feat.: - Title: Edgar Baker: Očakávania dnešného slovenského kandidáta a opatrenia firiem 03 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 04 - Modified: 2024-04-01 22:02:10 - Feat.: - Title: Kuriérom Woltu živnosť vyhovuje. Rozhodne európska smernica o osude státisícov našich živnostníkov? 05 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 00:44