Dreamstime
StoryEditor

Cítite sa na to, aby ste viedli pracovný team? Nahliadnite do ponuky zaujímavých postov z výrobnej či finančnej oblasti

06.03.2019, 14:59
Hľadáte si novú prácu a chceli by ste sa realizovať ako kľúčový zamestnanec vo výrobe alebo ekonomike? V spolupráci s portálom ISTP.SK vám prinášame sumár pracovných príležitostí, ktoré vás zaujmú nielen finančným ohodnotením.

Názov: Business Unit Leader/Vedúci operačného teamu
Miesto: Malacky
Spoločnosť: RF, spol. s r.o.
Informácie: Tvorba a kontrola termínových plánov sériových a predsériových projektov, definovanie projektových fáz, sledovanie projektových cieľov. Kontrola a koordinácia výrobných nábehov nových projektov. Delegovanie úloh v operačnom tíme, kontrola ich plnenia, spolupráca s vývojovým tímom materskej organizácie a iné.
Základná zložka mzdy: 2000 € za mesiac
Názov: Junior Product Manager
Miesto: Bratislava-Nové Mesto
Spoločnosť: positive software s. r. o.
Informácie: Pre snaživých, samostatných a ambicióznych ľudí sme otvorili novú pozíciu, Junior Product Manager, na projekt ICM2 - informačný systém na rozpočítavanie provízií. Ak je vytrvalosť a pracovitosť tvojou silnou stránkou, určite neváhaj a pridaj sa k nám!
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
Názov: Teamleader ekonomického oddelenia
Miesto: Bratislava-Nové Mesto
Spoločnosť: Process Automation Solutions s.r.o.
Informácie: Vedenie finančného oddelenia (2 ekonómky). Zodpovednosť za účtovnú agendu. Koordinácia cash managementu a iné.
Základná zložka mzdy: 1600 € za mesiac
Názov: International Brand manager
Miesto: Sereď
Spoločnosť: I.D.C. Holding, a.s.
Informácie: Spolupodieľajte sa tvorbe našich nových výrobkov. Tvoríte komunikačnú marketingovú stratégiu. Dohliadate na aplikovanie jednotlivých stratégií na jednotlivých trhoch a iné.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
Názov: Obchodno-technický manažér
Miesto: Piešťany
Spoločnosť: EKOM spol. s r.o.
Informácie: Komunikácia so zahraničnými zákazníkmi a vyhľadávanie nových zákazníkov, ako aj vyhľadávanie dodávateľov a distribútorov hutníckeho materiálu. Riadenie obchodného oddelenia a odd. technickej prípravy výroby. Stanovenie cenovej politiky a koncepcie plánu investícií a iné.
Základná zložka mzdy: 1400 € za mesiac
Názov: Manažér/riaditeľ prevádzky
Miesto: Partizánske
Spoločnosť: SP.PLAST, s.r.o.
Informácie: Riadenie každodenných operácií. Zabezpečovanie vzťahov so zákazníkmi. Vedenie zvereného tímu, koordinovanie, motivovanie a hodnotenie výsledkov a iné.
Základná zložka mzdy: 2500 € za mesiac
Názov: Manažér výroby
Miesto: Dubnica nad Váhom
Spoločnosť: KOAM s.r.o.
Informácie: Kontrola a znalosť pracovných postupov vo výrobe plastov. Pravidelné školenie pracovníkov výroby. Pravidelné inventarizačné kontroly a iné.
Základná zložka mzdy: 1800 € za mesiac
Názov: Vedúci finančného odboru
Miesto: Dubnica nad Váhom
Spoločnosť: ZVS holding, a. s.
Informácie: Zodpovedá, riadi, kontroluje a hodnotí zdroje a procesy zvereného odboru v kooperácii s ostatnými úsekmi a odbormi organizácie, plní ďalšie úlohy podľa pokynov nadriadeného.
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
Názov: Manažér kvality
Miesto: Veľké Kosihy
Spoločnosť: HRman, s.r.o.
Informácie: Riadenie, plánovanie, organizácia a kontrola procesov a postupov súvisiacich s manažmentom kvality. Dohliadanie na schvaľovací proces homologizácie. Vedenie a trénovanie zamestnancov a iné.
Základná zložka mzdy: 1700 € za mesiac
Názov: Projektový manažér pre osvetlenie a elektroinštalácie NN
Miesto: Banská Bystrica
Spoločnosť: Ing. Jozef Majera
Informácie: Riadenie a koordinácia realizačného tímu (montérov prípadne subdodávateľov). Koordinácia prác s klientom. Optimalizácia montážnych procesov.
Základná zložka mzdy: 1400 € za mesiac
Názov: Projektový manažér v priemyselnej automatizácii
Miesto: Banská Bystrica
Spoločnosť: Well automation s.r.o.
Informácie: Analyzujete potreby a požiadavky zákazníkov, navrhujete optimálne riešenia. Riadite testovanie navrhnutých riešení. Ste manažérom projektov a diel a zodpovedáte za ne, riadite ich realizáciu až do ich úspešného odovzdania zákazníkom.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
Názov: Vedúci oddelenia údržby
Miesto: Liptovský Mikuláš
Spoločnosť: SlovTan Contract Tannery spol. s r.o.
Informácie: Riadenie, koordinovanie a organizovanie práce tímu údržby. Zabezpečenie rozvoja tímu (hard and soft skills). Implementácia procesov, nastavovanie stratégie údržby a iné.
Základná zložka mzdy: 1900 € za mesiac
Názov: Projektový manažér pre projekty energetickej efektívnosti
Miesto: Žilina
Spoločnosť: Stredoslovenská energetika, a.s.
Informácie: Riadenie projektov a spolupráca pri riadení projektov energetickej efektívnosti. Podieľanie sa na vývoji nových produktov. Vyhľadávanie a akvizícia nových obchodných príležitostí a iné.
Základná zložka mzdy: 1200 € za mesiac
Názov: Project Manager / Scrum Master
Miesto: Košice-Staré Mesto
Spoločnosť: Wirecard Slovakia s.r.o.
Informácie: Hľadáme niekoho, kto má úspešne ukončené štúdium v IT oblasti v odboroch ako napríklad počítačové vedy v ekonomickej sfére, business manažment a pod. Má záujem o trendy a vývoj platobných systémov a mobilných aplikácií. Vie prevziať zodpovednosť, zorganizovať prácu v tíme a je orientovaná/ý na potreby zákazníkov a iné.
Základná zložka mzdy: 1300 € za mesiac
Názov: Vedúci technologického oddelenia
Miesto: Trebišov
Spoločnosť: ChocoSuc Partner, s.r.o.
Informácie: Kontrola výrobných a technologických zariadení. Optimalizácia výrobných procesov. Organizácia práce zamestnancov na oddelení údržby a iné.
Základná zložka mzdy: 1100 € za mesiac
Názov: Riaditeľ hotela
Miesto: Humenné
Spoločnosť: HOTELITY s. r. o.
Informácie: Riadenie 4 * hotela, zabezpečovanie rozsahu a kvality služieb zodpovedajúcich jeho triede podľa platných štandardov pre hotely.
Základná zložka mzdy: 2100 € za mesiac
Názov: Projektový manager
Miesto: Bardejov
Spoločnosť: SOKOL trade Bratislava s.r.o.
Informácie: Projektová dokumentácia, naceňovanie, ekonomická činnosť.
Základná zložka mzdy: 1476 € za mesiac

01 - Modified: 2024-04-15 09:00:00 - Feat.: - Title: Podnikanie formou franšízingu rastie na popularite. Čoraz častejšie aj v oblasti financii 02 - Modified: 2024-04-12 07:00:00 - Feat.: - Title: Si študent? Môžeš získať niekoľkotisícové štipendium na štúdium kdekoľvek na svete. Poznáme presné sumy 03 - Modified: 2024-04-17 22:00:00 - Feat.: - Title: Aktuálne prostredie akciových trhov je pomerne pozitívne 04 - Modified: 2024-04-11 11:19:54 - Feat.: - Title: Myslia ľudia na Slovensku pri životnom poistení aj na riziko hospitalizácie? 05 - Modified: 2024-04-12 14:19:25 - Feat.: - Title: Zmena kurzu? Čakať tento rok lacnejší úver na byt je nereálne, Slovákom zostala ešte druhá možnosť
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
18. apríl 2024 03:51