Úrad práceArchív HN
StoryEditor

Chcete pracovať ako personalista? Máte šance zarobiť aj nad tisíc eur

12.06.2019, 12:23
Autor:
kokkok
Firmy hľadajú zamestnancov na nábor ľudí . Na niektorých pozíciách môžete zarobiť aj nad tisíc eur. V spolupráci so spoločnosťou Trexima prinášame aktuálne ponuky práce v oblasti personalistiky.
Názov: Konzultant/ka tímu ISTP.sk - administrátor portálu
Miesto: Bratislava-Dúbravka
Spoločnosť: TREXIMA Bratislava, spol. s r.o.
Informácie: Odborné práce súvisiace so správou, vývojom a propagáciou pracovného portálu Internetový Sprievodca Trhom Práce (ISTP) - www.istp.sk (najmä odpovedanie na otázky používateľov, schvaľovanie voľných pracovných miest, podieľanie sa na zavádzaní a testovaní nových funkcionalít ISTP a iné).
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
   
Názov: HR Coordinator & Compliance Officer
Miesto: Bratislava-Ružinov
Spoločnosť: Valeant Slovakia s. r. o.
Informácie: HR agenda (mzdové podklady, realizácia výberových konaní, update interných SOP a pod.) a compliance agenda (školenia zamestnancov na compliance policies, audit a monitoring, schvaľovanie marketingových materiálov a aktivít z compliance perspektívy a pod.).
Základná zložka mzdy: 1500 € za mesiac
   
Názov: People Partner
Miesto: Bratislava-Petržalka
Spoločnosť: PIXEL FEDERATION, s.r.o.
Informácie: Tvojou hlavnou úlohou bude starať sa o vzdelávacie aktivity pre ľudí v Pixel Federation. Organizačné zručnosti, príjemná komunikácia a pozitívne nastavenie sú nevyhnutnosť :)
Základná zložka mzdy: 1100 € za mesiac
   
Názov: HR konzultant
Miesto: Trnava
Spoločnosť: Personal service, s.r.o.
Informácie: Aktívne vyhľadávanie nových klientov. Inzerovanie pracovných pozícií. Vedenie výberových pohovorov. Práca je na zastupovanie počas materskej dovolenky s možnosťou predĺženia pracovného pomeru.
Základná zložka mzdy: 650 € za mesiac
Názov: Koordinátor(-ka) vzdelávania a rozvoja
Miesto: Trnava
Spoločnosť: PYRONOVA s.r.o.
Informácie: Príprava a koordinácia procesu zaškolenia nových zamestnancov. Spolupráca s dodávateľmi na príprave vzdelávacích aktivít. Príprava prezentácií a školiacich manuálov, príp. videí a pod.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
   
Názov: Administratívny pracovník
Miesto: Púchov
Spoločnosť: TRIPART, s. r. o.
Informácie: Komunikácia so zákazníkmi v Nemecku. Vyhľadávanie zamestnancov so záujmom o prácu v zahraničí. Zabezpečenie ubytovania pre zamestnancov v nemecky hovoriacich krajinách.
Základná zložka mzdy: 650 € za mesiac
   
Názov: Špecialista v oblasti personalistiky
Miesto: Marcelová
Spoločnosť: VITA - ZEL & company, spol. s r.o.
Informácie: Zodpovednosť za vedenie oddelenia personálnych činností. Spracovávanie personálnej agendy. Príprava podkladov pre mzdovú agendu. Komunikácia s uchádzačmi o zamestnanie, poisťovňami, a pod.
Základná zložka mzdy: 624 € za mesiac
   
Názov: HR Recruiter / Talent Sourcer
Miesto: Nitra
Spoločnosť: Muehlbauer Technologies s.r.o.
Informácie: Nábor a výber vhodných pracovníkov. Príprava pracovných zmlúv a všetkých vstupných i výstupných dokumentov. Práca s programom SAP. Reporting a pod.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
   
Názov: Personalistka
Miesto: Banská Štiavnica
Spoločnosť: ERB Finančné služby, s. r. o.
Informácie: Kompletné spracovanie mzdovej agendy a personálnej agendy. Komunikácia so SP, ZP, DÚ, štatistika, úrad práce. Sledovanie zmien v legislatíve a pod.
Základná zložka mzdy: 1000 € za mesiac
   
Názov: Odborný referent pre personalistiku a mzdové účtovníctvo
Miesto: Fiľakovo
Spoločnosť: Mesto Fiľakovo
Informácie: Organizovanie a realizácia výberových konaní. Spracovanie a vedenie komplexnej mzdovej agendy. Zabezpečovanie pracovnoprávnych úkonov spojených so vznikom a zánikom pracovného pomeru a pod.
Základná zložka mzdy: 671 € za mesiac
   
Názov: Junior personálny konzultant
Miesto: Banská Bystrica
Spoločnosť: ATENA - SMART CARE, s. r. o.
Informácie: Telefonická komunikácia s uchádzačmi o prácu a obchodnými partnermi. Organizácia pohovorov a komplexná personálna agenda. Aktívne vyhľadávanie nových uchádzačov a pod.
Základná zložka mzdy: 624 € za mesiac
   
Názov: Mzdová účtovníčka, personalista, pokladník
Miesto: Martin
Spoločnosť: Centrum sociálnych služieb Ľadoveň
Informácie: Vedenie komplexnej mzdovej agendy. Vedenie komplexnej personálnej agendy. Spôsobilosť samostatne tvoriť rozpočet miezd organizácie. Vedenie pokladne.
Základná zložka mzdy: 800 € za mesiac
   
Názov: Správca personálu
Miesto: Liptovský Mikuláš
Spoločnosť: FIVING, s.r.o.
Informácie: Spravovanie personálnej agendy. Príprava a organizácia vstupných interných školení. Plánovanie, nábor a regulácia pracovných síl a pod.
Základná zložka mzdy: 640 € za mesiac
   
Názov: Špecialista náboru a výberov pracovníkov
Miesto: Košice-Staré Mesto
Spoločnosť: T-Systems Slovakia s.r.o.
Informácie: Samostatne tvorí / navrhuje náborovú kampaň a uskutočňuje proces náboru na základe potrieb a požiadaviek podniku, aby boli zabezpečené náborové služby v súlade so stanovenými kľúčovými ukazovateľmi výkonnosti a v štandardnom čase a kvalite.
Základná zložka mzdy: 800 € za mesiac
   
Názov: Náborový konzultant
Miesto: Prešov
Spoločnosť: JOB & DUES agency s.r.o.
Informácie: Pripravuje a zabezpečuje náborov a výber zamestnancov. Príprava harmonogramu pracovných pohovorov. Správa databázy firiem, zamestnávateľov a ich pracovných ponúk a pod.
Základná zložka mzdy: 728 € za mesiac
   
Názov: HR Koordinátor
Miesto: Abranovce
Spoločnosť: TRAUST s.r.o.
Informácie: Komunikácia s klientmi a ich pravidelná návšteva v teréne. Inzercia voľných pracovných miest. Predselekcia kandidátov, realizácia výberových konaní, testovanie kandidátov a pod.
Základná zložka mzdy: 800 € za mesiac
   

ZDROJ: ISTP

01 - Modified: 2024-04-12 08:50:32 - Feat.: - Title: Že roboti kradnú prácu je mýtus, nové technológie zvyšujú význam úlohy ľudí, vraví manažér Amazonu 02 - Modified: 2024-04-01 09:00:00 - Feat.: - Title: Chceš žiť ako Chandler? Dostaneš 10-tisíc za to, že sa presťahuješ do Tulsy v Oklahome 03 - Modified: 2024-03-27 15:54:37 - Feat.: - Title: Volkswagenu na Slovensku chýba tento rok až 1 500 zamestnancov. Kritická je situácia so špecialistami 04 - Modified: 2024-03-26 23:00:00 - Feat.: - Title: Nezamestnaní môžu najnovšie dostať až 190 eur. O čo ide a aké podmienky musíte splniť? 05 - Modified: 2024-03-22 13:30:00 - Feat.: - Title: Teraz môžeš aj ty pracovať pre Williama a Kate. Kráľovská rodina hľadá zamestnanca, plat je však pomerne nízky
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
17. apríl 2024 21:21