StoryEditor

Chcete byť ešte lepším šéfom? Nájdite si vhodný kurz

04.04.2020, 22:03
Autor:
red, runred, run
Radi by ste si zdokonalili riadiace zručnosti? Chcete si nájsť školenie ušité na mieru? Ponúkame vám prehľad manažérskych kurzov z portálu Databazakurzov.sk.

Šéfujete malému či väčšiemu kolektívu? Záleží vám na tom, aby ste svoje riadiace zručnosti ďalej zdokonalili? Možno práve vám je určený niektorý z manažérskych kurzov, ktoré ponúka portál Databazakurzov.sk. Pripravili sme vám z neho zaujímavý súhrn. 

Power Coaching s. r. o.

Manažérske zručnosti a ich využívanie v praxi

 Miesto realizácie kurzu: Mierová 56

Kurz sa poskytuje: Bratislava

Cena kurzu (cena s DPH): 23 EUR (19,17 EUR bez DPH)

Obsahová náplň kurzu: Manažéri sa „učia, ako sa učiť,“ a to nielen prostredníctvom formálnych metód vzdelávania, ale aj učením sa zo skúseností pri výkone práce. Ktoré manažérske zručnosti sa považujú za kľúčové a ako ich využiť pri práci čo najefektívnejšie?

Čo sa na kurze naučíte?

Plánovanie - poznať techniky plánovania a aplikovať ich v praxi
Organizovanie - poznať techniky organizovanie a byť schopný ich aplikovať
Riadenie ľudí - schopnosť riadiť ľudí (ide typicky o tvrdé zručnosti - prideľovanie úloh, kontrolovanie a pod)
Vedenie ľudí - schopnosť viesť ľudí (ide typicky o mäkké zručnosti - motivovať, inšpirovať, koučovať …)
Komunikovanie - byť dobrý komunikátor
Vyjednávanie - schopnosť úspešne vyjednávať
Rozhodovanie - poznať techniky rozhodovanie a vedieť ich prakticky aplikovať
Riešenie problémov - vedieť riešiť problémy

Úspešnosť firmy na trhu závisí od schopnosti a úspešnosti jej zamestnancov, teda od ich znalostí a vedomostí, ktoré je potrebné kvalifikovane riadiť a využívať v prospech rozvoja firmy i samotných ľudí. Manažéri sú zodpovední za ich nábor, výber, motiváciu a rozvoj tak, aby zamestnanci čo najlepšie využívali svoj potenciál. K tomu potrebujú aj samotní manažéri získať znalosti a zručnosti, ktoré im pomôžu plniť náročné úlohy. Okrem manažérskych zručností je veľkou výhodou aj schopnosť ovládať tzv. mäkké zručnosti. Ako vytvoriť súlad všetkých týchto schopností a zručností? Na kurze vám radi prezradíme nie len teoretický základ, ale aj ako to v skutočnosti funguje v praxi.

Dĺžka kurzu: 60 minút teória + 30 minút praktické úlohy

Ak máte záujem si kurz zakúpiť v predstihu, napíšte nám na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Organizačné údaje o kurze: Dĺžka kurzu: 60 minút teória + 30 minút praktické úlohy

Ak máte záujem si kurz zakúpiť v predstihu, napíšte nám na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.

Rozsah kurzu: 1 h.

Kontakt: 00421948168011

E-mail: Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript.
Link: https://www.databazakurzov.sk/kurz/8575-manazerske-zrucnosti-a-ich-vyuzivanie-v-praxi  

..........................................            

Manažér ako líder a motivátor

Miesto realizácie kurzu: Mierová 56

Kurz sa poskytuje: Bratislava

Cena kurzu (cena s DPH): 220 EUR (183,33 EUR bez DPH)

Obsahová náplň kurzu: Líder. Kto to vlastne je? Aké vlastnosti by mal resp. nemal mať? Silným lídrom sa môže stať ktokoľvek. Dôležité je vedieť efektívne motivovať ľudí v pracovnom prostredí. Ak budeme mať správny motív a postoj, dokážeme vnášať do pracovného procesu dynamiku a aktivizovať ľudí.
Líderstvo je nie len práca s ľuďmi, ale predovšetkým práca na sebe. Existuje mnoho spôsobov vedenia, ktorými vám pomôžeme vyniknúť. Týkajú sa všetkých stupňov vedenia - od aspirujúceho manažéra po generálneho riaditeľa.

Byť lídrom nie je o poznaní všetkého. V skutočnosti je to skôr naopak. Ide o získanie znalostí v určitej oblasti a formovanie vlastných postojov. Dôležité je prezentovať samého seba v obraze, ktorému ľudia veria. Staňte sa osobou známou pre poskytovanie riešení.

V pracovnom procese je správanie ľudí zväčša ovplyvnené práve vôľou, ktorá je spravidla výsledkom motívov. Preto má veľký význam aj poznanie motívov, ktoré bezprostredne ovplyvňujú úroveň pracovanej motivácie. Úlohou dobrého lídra je poznať motivačnú typológiu ľudí tak, aby mohol pozitívne vplývať na ich správanie a poveriť ich takými úlohami, ktoré zodpovedajú ich vedomostiam a schopnostiam.

Cieľom motivácie každého, či už lídra alebo zamestnanca je, aby dosiahnuté pracovné výsledky boli spojené s možnosťou uspokojiť jeho vlastné vnútorné potreby. Dovoľte nám, aby sme vám pomohli byť pružní vo svojom myslení,efektívne využívať nástroje motivácie a poskytli vám viacero prístupov líderstva k nájdeniu toho najefektívnejšieho pre vás.

Príďte na náš celodenný kurz a dozviete sa:

- Ako spoznať seba ako lídra
- Ako si vybudovať prirodzený rešpekt a autoritu
- Ako využiť a rozvinúť svoje silné stránky
- Ako vytvárať motivačné prostredie
- Ako efektívne a správne využívať formy motivácie
- Ako odhaliť a využiť schopnosti tímu, zamestnancov
- Receptár presviedčania a zmeny ľudských postojov

Tešíme sa na vás!

Partner podujatia je StartitUP :) a Meeto
fot...

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 85% na dočítanie.
01 - Modified: 2023-08-31 15:47:13 - Feat.: - Title: Euro sa dostalo pod tlak, jeho kurz klesol na 1,0845 dolára 02 - Modified: 2023-08-14 15:13:19 - Feat.: - Title: Rubeľ pokračuje oproti doláru v páde. Kremeľ za slabú menu viní centrálnu banku 03 - Modified: 2023-07-13 22:00:00 - Feat.: - Title: Nevidiaci Lukáš sa presadil ako masér. Pozícia silnie, ide v zdravotníctve proti prúdu 04 - Modified: 2023-06-30 12:07:16 - Feat.: - Title: Rubeľ dosiahol 15-mesačné minimum oproti euru aj doláru 05 - Modified: 2023-06-29 10:56:46 - Feat.: - Title: Kurz rubľa sa prepadol na nové minimum
menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
20. apríl 2024 08:57