StoryEditor

LLP Bratislava do ofenzívy

15.11.2004, 23:00

Spoločnosť London Logic Bratislava (LLP Group), ktorá je na slovenskom trhu od roku 1995, poskytuje firmám inovatívne a osvedčené softvérové riešenia, ako aj komplexné konzultačné služby vrátane technickej podpory.
LLP Group založil v roku 1992 v Prahe Adam Bager. Na trh vstúpila ako výhradný partner britskej spoločnosti Systems Union Ltd. pre región strednej a východnej Európy a stala sa tak oficiálnym distribútorom renomovaného obchodného a účtovného systému SunSystems. LLP Group dosiahla výrazný úspech pri predaji finančného a logistického riešenia SunSystems a stala sa jeho najväčším dodávateľom v Európe v roku 2003 (okrem Veľkej Británie) a 4. najväčším dodávateľom v oblasti EMEA (Európa, Blízky východ a Afrika).
Po Slovensku pribudli spoločnosti LLP Group ďalšie pobočky v 5 krajinách Európy.
Okrem SunSystems LLP ponúka i vlastné produkty -- time@work a eXpense -- efektívne riešenia na sledovanie času a manažment výdavkov zamestnancov. V rámci partnerských programov LLP poskytuje niekoľko ďalších produktov, medzi ktoré patria Microsoft Business Solutions-Axapta -- komplexné podnikové riešenie, ktoré zahŕňa aplikáciu interného riadenia, administratívy a aplikáciu pre medzipodnikovú komunikáciu, Microsoft Business Solutions-Navision -- ekonomicky výhodné, integrované obchodné riešenie, prostredníctvom ktorého spoločnosti najrýchlejšie využijú svoj potenciál, MIS Business Intelligence Solutions vyvinuté pre efektívnejšiu prácu s podnikovými dátami a Pivotal CRM -- riešenie na riadenie vzťahov so zákazníkmi (Customer Relationship Management) určené pre stredne veľké firmy.
"Naším najbližším cieľom na rok 2004 je vybudovanie si pozície na nasadenie riešení Axapta a time@work. Obe tieto riešenia sú na Slovensku inovatívne a je otázkou času, kedy sa stanú zaujímavými aj pre subjekty pôsobiace na Slovensku," povedal Country manager LLP Bratislava Anton Lapšanský. "Zároveň by sme radi zvýšili aj počet zákazníkov pre SunSystems riešenie. Cieľom na rok 2005 je väčší rozmach hlavne pre oblasť Axapta a time@work riešení."

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
25. apríl 2024 17:43