StoryEditor

Sedem vecí, ktoré z vášho biznisu spravia špičku

04.05.2013, 00:05
Autor:
mhmh
Ukážeme vám biznis hračky, ktoré si kúpite už za pár eur a uchvátia každého obchodného partnera.

Bluelounge CableBox Mini, 23 eur
Otravujú vás káble na stole alebo škaredá predlžovačka. Ukážte ľuďom, že zbytočné veci na vašom stole nemajú miesto a skryte ich so štýlom.

OONA Smart Phone Holder, 23 eur 
Telefón má v každej kancelárii biznismena svoje špeciálne miesto. Ukážte ľuďom, že aj mobil sa dá na stôl položiť tak, aby to vyzeralo profesionálne.

Cobra Tag, 45 eur 
Pomysleli ste v poslednom čase na to, že by ste potebovali prezvoniť svoje kľúče? Predstavte si, dá sa to. Táto malá vecička vám zabráni v tom, aby ste si zabudli telefón v aute a zároveň si pomocou nej nájdete telefón alebo kľúče, na ktorých ju budete nosiť pripevnenú.

Microsoft LifeCam HD, 38 eur 
Mať videohovor s kolegami alebo obchodnými partnermi je už dnes bežné. Táto malá kamerka tomu dodá správnu kvalitu obrazu a zároveň na vašom stole nezanikne.

Parrot MINIKIT Hands Free Car Kit, 61 eur 
Táto hračká vám dovolí volať za volantom hociktorému z vašich zamestnancov a to bez to toho, aby ste sa v aute museli prestať sústrediť na cestu. Ako šéf to oceníte, ale vaši zamestnanci sa takým telefonátom nepotešia.

DocuScan Portable Document Scanner, 61 eur 
Ak nemáte kopírku alebo chcete poslať kópiu nejakého dokumentu svojej sekretárke, urobte to profesionálne. Oskenujte si dokumente a pošlite ho na správne miesto. Takto sa vám nič nestratí a všetko budete mať na správnom mieste.

Novatel Wireless MiFi 2352 Intelligent Mobile Hotspotut, 137 eur 
Pripojte sa na internet a ukážte v práci, že to robíte profesionálne. Takto sa vám to podarí.

Zdroj: YFS Entrepreneur, Snímky: YFS Entrepreneur

menuLevel = 1, menuRoute = prakticke-hn, menuAlias = prakticke-hn, menuRouteLevel0 = prakticke-hn, homepage = false
24. apríl 2024 03:26