StoryEditor

Oblek športovcov. Éra teplákových nohavíc pokračuje

02.05.2016, 22:17

Zrejme neexistuje na svete pohodlnejšie oblečenie ako tepláky. Sú praktické, funkčné, pohodlné aj variabilné. Tepláky sa nekrčia, sú príjemné na telo, neprekážajú, netlačia, človek sa v nich nepotí, ľahko sa obliekajú aj vyzliekajú, dobre sa v nich športuje.

Éra teplákov

Nadvláda teplákov, ako ich poznáme dnes, sa počíta až od roku 1964, keď firma Adidas prišla na trh s novým typom oblečenia na voľné chvíle s povestnými tromi pásikmi na bokoch, so zipsom naspodu a na bundičke. V 60. rokoch tepláky ešte stále slúžili iba na šport a boli prevažne v tmavých farbách. Výkladnou skriňou a najväčšou módnou prehliadkou teplákových súprav boli socialistické spartakiády. Tepláková súprava v typickej modrej alebo červenej farbe z hrubej bavlnenej teplákoviny sa využívala v tom čase na šport, telesnú výchovu v školách, na brigády, ale aj ako pohodlné domáce oblečenie. V sivej farbe ju fasovali aj vojaci ako voľnočasový odev.

To, že tepláky má doma absolútne každý, je dnes samozrejmosť, ale to, že majú v súčasnosti na Facebooku dokonca niekoľko fanklubov, znamená, že sú oveľa viac ako len odevný hit. Jednoducho, láska je láska... Kto by kedy povedal, že sa raz z výlučne športového odevu stane kultová záležitosť? Neodolateľnému šarmu teplákov nedokázali odolať ani celebrity. Medzi viac ako 5900 členmi teplákových klubov sú aj známe osobnosti. Nečudo, veď aj ony sú len ľudia a potrebujú vo voľnom čase zhodiť zo seba parádu a cítiť sa pohodlne.


adidas Training Tp nájdete napríklad tu- http://www.a-mania.sk/panske-oblecenie-nohavice-adidas

Aj vzor adidas Training Tp je niečo medzi klasickými teplákmi a pohodlnými nohavicami. Prednosťou je hlavne pohodlie. Pohodlie na doma, ale aj na menej formálne spoločenské príležitosti. Tieto teplákové nohavice si oblečiete na seba s radosťou, pretože sa v nich skvele cítite a ešte k tomu aj dobre vyzerajú. Vybrať si môžete povedzme tu: www.a-mania.sk

Štýlové pánske teplákové nohavice adidas, ktoré sú jedinečné svojím zapínaním v páse na zips a cvoček. Tepláky sú vyrobené z dvojito pletenej bavlny. Majú klasický strih, ktorý sa zužuje smerom ku konci nohavíc. Dve bočné otvorené vrecká dopĺňa zadné vrecko na zips.

- Vyrobené z dvojito pletené bavlny.
- Klasický strih zužujúci sa do nohavíc.
- Elastický pás so zapínaním na zips a cvoček.
- Postranné otvorené vrecko, zadné vrecko na zips.
- Materiál: 67% bavlna/33% polyester.

01 - Modified: 2024-04-18 08:03:39 - Feat.: - Title: Z behania v kopcoch bude mať úžitok každý 02 - Modified: 2024-04-18 07:58:19 - Feat.: - Title: Slovenská priorita na MS družstiev v chôdzi v Antalyi – získať miestenky v miešanej štafete na olympijské hry v Paríži 2024 03 - Modified: 2024-04-17 08:23:46 - Feat.: - Title: Sto dní pred otvorením Hier XXXIII. olympiády v Paríži Slovensko len so 14 miestenkami 04 - Modified: 2024-04-15 07:57:55 - Feat.: - Title: Rekreačný a výkonnostný beh 05 - Modified: 2024-04-15 07:52:40 - Feat.: - Title: Kenské triumfy na TIPOS Národnom behu Devín – Bratislava
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
20. apríl 2024 11:11