StoryEditor

Wings for life- ∞ dôvodov, prečo ísť bežať za tých, ktorí nemôžu, alebo štartovné za 15€ do 31.10.

25.10.2016, 21:40
Autor:
rungo.skrungo.sk

1. POBEŽÍŠ ZA TÝCH, KTORÍ NEMÔŽU

Prvý dôvod je pomerne zjavný a zároveň aj jednoduchý. Hlavnou myšlienkou tohto behu je totiž pomoc ľuďom, ktorým osud nedovolil bežať. My totiž zaplatíme všetky náklady za podujatie a tvoje štartovné tak poputuje nadácii Wings for Life, ktorá 100%zisku použije na výskum liečby poranení miechy.

2. DO 31. 10. JE ŠTARTOVNÉ ZA 15 EUR

Áno, tým, že sa zaregistruješ prispeješ na výskum poranení miechy. Hoci je štartovné do konca októbra 15 eur, 100% z neho aj tak poputuje do nadácie Wings for Life. Neváhaj dlho, lebo od novembra sa štartovné zvyšuje na 25 eur. Registruj sa teraz.  

3. NA ŠTARTE BUDEŠ PO BOKU HENDIKEPOVANÝCH ŠPORTOVCOV

Zúčastniť sa môže každý, ale z málokoho pocítiš podobné odhodlanie, ako práve z ľudí, ktorí vedia, ako vyzerá taký život na vozíku. Slovenský reprezentant v sledge hokeji, Marián Ligda, minulý rok prešiel úžasných 12 kilometrov. Neskúsiš mu tento rok pomôcť aj svojím povzbudzovaním priamo na trati?

4. PO CELOM SVETE POBEŽIA SPOLU S TEBOU

V Austrálii bude hlboká noc, v Spojených štátoch zase svitať. Kdekoľvek však budeš mať svojich kamarátov, môžete si povedať, že ste v tom spolu. Na výber je kopec lokalít po celej planéte.

5. V BRATISLAVE OSLÁVIME 4-ROČNICU

Hlavné mesto Slovenska sa do medzinárodnej akcie zapojilo hneď v prvom ročníku a úspech bol okamžitý. V 2015 sa dokonca naplnila maximálna kapacita štartového poľa. Vlani vyšlo počasie na jednotku a tento rok očakávame jedine to najlepšie zo všetkého!

6. MÔŽEŠ TO NATRIEŤ AMBASÁDOROM

Na trati sa stretneš zoči-voči zvučným menám. Minulý rok sme na trati mali Zuzanu Vráblovú, Janu Dukátovú, Richarda Vargu, Sajfu alebo Róberta Jakaba. Jednoducho pokoriť niekoho známeho je vždy dobrý pocit, ktorý ti veľmi radi doprajeme. Tento rok zatiaľ ambasádorov behu nepoznáme ale určite to budú zvučné mená.

7. POSUNIEŠ SVOJE HRANICE

Formát Wings for Live World Run je jedinečný v tom, že neexistuje cieľová páska, takže sa zastavíš, až keď ti dôjdu sily. Dovtedy budeš utekať pred stíhacím vozidlom. Koniec je až tam, kde ťa auto predbehne a to si teda buď istý, že sa nevzdáš bez boja.

8. MÁJ JE LÁSKY ČAS

Termín pretekov je 7. mája 2017 a keďže dobre vieme, že v tomto mesiaci kvitnú nie len kvety, ale aj láska, možno sa na teba v cieli usmeje šťastie.

9. BEZ TEBA TO NEBUDE ONO!

Za tri minulé roky sa na Slovensku zapojilo 5 600 účastníkov a tento rok chceme pomôcť ešte viac. Každý jeden správne naladený človek je preto veľmi dôležitý a vieme, že práve ty nám budeš chýbať.

10. VERÍME, ŽE RAZ POBEŽÍ CELÁ PLANÉTA NARAZ

Presne tak! Myšlienka tohto behu je jedinečná, a preto veríme, že jedného dňa pobežia pre tých, ktorí nemôžu, v tom istom čase ľudia po celom svete. Pomôž nám preto Wings for Life World Run ešte viac spopularizovať.

11 AŽ ∞. DÔVODOM JE PRÁVE TVOJ PRÍBEH

Každý z nás má svoj dôvod, prečo ísť behať a prečo si túto akciu už stihol zamilovať, a ty určite nie si výnimkou. Ako inšpiráciu ti na záver nechávame motivácie niektorých, už prihlásených bežcov.

Všetko podstatné nájdete tu.

 

Ondrej Zatopek: Nerád behám po asfaltke, ale tu sa mi páči myšlienka a snaha pomôcť. Po minulé roky nevyšlo, tento raz sa registrujem dostatočne dopredu, aby som ostatné aktivity odsunul bokom...

Barbara Fertaľová: Tento beh je jeden z najmotivujúcejších a jeho účel z neho nerobí len preteky ale hlavne podujatie s výbornou náladou a prekonávaním samého seba.

Martin Reguly: Keď behám, som sám sebou. Je škoda, že sú tu ľudia čo behať môžu a nebehajú a na druhej strane ľudia, ktorí chcú a nemôžu. Moja motivácia je zabehnúť čo najviac, mať zo seba dobrý pocit, že som prispel svojou účasťou na tejto skvelej akcii.

Radoslav Malenovský: Sám som na vozíku po úraze s poškodenou miechou. A nevidím dôvod prečo tento projekt nepodporiť. Možno to raz niekomu pomôže. :)

Peter Fogl: Pretože je to najemotívnejší, najvyhecovanejší a najlepšie zorganizovaný beh spomedzi všetkých behov bežeckej sezóny v Bratislave. Ten pocit, keď sa už za vami na horizonte objaví Catcher Car a ľudia začnú kričať ... "Už ide, už ide" .... ten je neopísateľný. Zimomriavky...

Daniela Trudičová: Spojiť sily pre veľkú vec, bežať a tým pomáhať - sebe aj druhým. Pocit, že sa v jeden čas spojí toľko ľudí na celej planéte je neskutočne inšpirujúci a pre mňa veľkým hnacím motorom bojovať a odbehnúť čo najviac...pre ľudí, ktorí toto nedokážu...pretože ja môžem...

Ivan Chovanec: Posúvať hranice toho, čo si myslíme, že je nedosiahnuteľné a snaha naplniť nemožné skutočným!

Takže nezabúdaj, že 7. mája sa vidíme na štarte. Ak si sa ešte neregistroval/a urob tak čím skôr.

 

01 - Modified: 2020-09-20 08:50:19 - Feat.: - Title: Jestli milujete štafetové závody, měli byste zkusit závod našich sousedů Vltava Run. 02 - Modified: 2020-04-29 18:59:51 - Feat.: - Title: Wings for life world run 2020: Bežme každý sám, ale pritom s celým svetom 03 - Modified: 2020-02-05 17:34:41 - Feat.: - Title: "Chytré" hodinky Suunto 7- spojenie života a športu 04 - Modified: 2019-12-08 15:50:32 - Feat.: - Title: Smart hodinky Huawei Watch GT 2 - športový elegán na vašom zápästí za úžasnú cenu 05 - Modified: 2019-11-02 15:02:23 - Feat.: - Title: Speadgoaty od Hoka One One vás odpružia až do bežeckého neba
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/behy, menuAlias = behy, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
19. apríl 2024 08:45