StoryEditor

Jesenný prehľad bežeckej obuvy- modely značky ON

Tu je prehľad najnovších modelov bežeckej obuvi značky ON, ktorá má svoje zastúpenie na našom trhu. Zoradili sme ich podľa dvoch kritérii- či sú úrčené na cestu (asfalt, betón) alebo do terénu. Druhým kritériom bola cena. Takže ak si chcete vybrať podľa tohto návodu, položte si dve otázky. Prvá- budem behať prevažne po ceste alebo hlavne v lese? A druhá- koľko som pripravený do bežeckej obuvi investovať?

Model: Cloudventure Peak

Povrch: trail              

Hmotnosť: (US M8.5) 260 g

Cena: 159,95 €

Charakteristika:

Zoznámte sa s generáciou Clounventure Peak. Séria inovácii pod taktovkou švajčiarskych inžinierov doviedla tento model na prah dokonalosti. Svoje vrcholy dosiahnete s agresívnym vzorom podrážky technológie Missiongrip!Energia, ktorú vám dodá jedinečná tuhá medzipodošva Speedboard, vás vystrelí dopredu či do akéhokoľvek kopca. Pri zbehu naopak budete veľmi šetrný ku svojim kĺbom a nohám vďaka skvele absorbovaným nárazom kontrolovaným technológiou Zero_Gravidity.

 

Model: Cloudstratus

Povrch: asfalt           

Hmotnosť: (US 8.5) 305 g

Cena: 179,95 €

Charakteristika:

Si pripravený zdvojnásobiť svoj beh? Predstavujeme Cloudstratus a jeho unikátny dvojitý Cloudtec® systém. Vyvinuté vo Švajčiarsku pre najnáročnejších bežcov: viac obláčikov, viac tlmenia, viac behu. V momente, kedy sa do topánky oprieš, spustí sa duálny sekvenčný systém. Najskôr sa zaktivuje spodný rad obláčikov, pri ich prešliapnutiu sú okamžite pripravené na ďalší odraz. Potom sa pridá aj druhý rad, pohltí všetky tvrdé nárazy a pridá ešte viac odrazu do tvojho behu. S touto topánkou budeš chcieť bežať dvakrát ďalej. Cloudstratus. Beh po obláčikoch na novej úrovni. Doslova.

 

Model: Cloudsurfer

Povrch: asfalt           

Hmotnosť: (US 8.5) 330 g

Cena: 159,95 €

Charakteristika:

 Chcete byť rýchlejší? Zoznámte sa s novým Cloudsurfer. Vďaka patentovanému systému CloudTec® získate mäkšie pristátie a výbušnejší odraz. Nový Cloudsurfer je teraz ešte ľahší a prispôsobivejší, takže premieňa viac energie na pohyb vpred. 17 cloudov je vyrobených z gumy Rebound-Rubber. Pri dopade sa cloudy stláčajú tak, aby znížili rotačné sily a nárazy. Potom sa spevnia a zamknú pre dynamickejší a prirodzený odraz. Všetko smeruje k tomu, aby ste čo najviac času trávili vo vzduchu. Nový Cloudsurfer je ideálny nielen na tréning ale aj na preteky.

Model: Cloudswift

Povrch: asfalt           

Hmotnosť: (US 8.5) 300 g

Cena: 159,95 €

Charakteristika:

Vyskúšajte Cloudswift s novým materiálom Helion™, čo je aktívna „superpena“, ktorá nepodlieha únave materiálu. Helion™ je ľahší, mäkší, dynamickejší, aby vám každý krok pripadal motivačnejší ako ten predchádzajúci. Nezáleží na tom, či si idete len vyvetrať hlavu výbehom na 5 km počas obednej pauzy, alebo sa vydáte na dlhší nedeľný beh. 

01 - Modified: 2024-04-18 08:03:39 - Feat.: - Title: Z behania v kopcoch bude mať úžitok každý 02 - Modified: 2024-04-18 07:58:19 - Feat.: - Title: Slovenská priorita na MS družstiev v chôdzi v Antalyi – získať miestenky v miešanej štafete na olympijské hry v Paríži 2024 03 - Modified: 2024-04-17 08:23:46 - Feat.: - Title: Sto dní pred otvorením Hier XXXIII. olympiády v Paríži Slovensko len so 14 miestenkami 04 - Modified: 2024-04-15 07:57:55 - Feat.: - Title: Rekreačný a výkonnostný beh 05 - Modified: 2024-04-15 07:52:40 - Feat.: - Title: Kenské triumfy na TIPOS Národnom behu Devín – Bratislava
menuLevel = 2, menuRoute = rungo/vybava, menuAlias = vybava, menuRouteLevel0 = rungo, homepage = false
18. apríl 2024 15:05