StoryEditor

Reakcie na tragédiu

14.06.2006, 00:00
Autor:
HNHNSITASITATASRTASR

-- Prezident SR Ivan Gašparovič: Vyjadril úprimnú sústrasť pozostalým a blízkym exministra Františka Tótha. "Vždy, keď zomrie človek, je to smutná udalosť. O to smutnejšia je, ak odíde tragicky a navyše predčasne."
-- Predseda vlády Mikuláš Dzurinda: Poslal rodine Františka Tótha sústrastný telegram, v ktorom píše: "Niet slov, ktoré by zmiernili bolesť z tejto nečakanej straty, no verím, že čas scelí hlbokú ranu, ktorú táto tragická udalosť vo vašich srdciach zanechala."
-- Predseda KDH Pavol Hrušovský: Vyjadril úprimnú sústrasť rodine, blízkym pozostalým Františka Tótha, ako aj členom strany Nádej.
-- Minister kultúry Rudolf Chmel: Dúfal, že sa bude stretávať s Františkom Tóthom pri riešení problémov kultúry aj v budúcnosti. "Žiaľ, dnešná tragická nehoda zahatala tieto plány navždy." Pripomenul, že v roku 2002 spoločne vstupovali do politiky a rovnako spoločne presadzovali liberálne ciele v oblasti školstva a kultúry.
-- Spoluzakladateľka Prvého súkromného gymnázia v Bratislave Mária Smreková
Bol to fantastický človek. Jeho chuť žiť a zmeniť niečo v prospech druhých, bola obdivuhodná. Jeho nadšenie urobiť veci tak, aby fungovali -- to bolo to, čo nás hnalo dopredu. Bol neuveriteľne kreatívny, vynikajúci manažér, ľudí, ktorí nevedeli spoli vychádzať, vedel zladiť, a na každý problém vedel nájsť riešenie. Nemožné pre neho neexistovalo. Je mi to strašne ľúto.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
25. apríl 2024 17:58