04.08.2008, 00:00

Personál v reštaurácii Flor de amor -- Čašníci v hotelovej reštaurácii si veru nekazia imidž pokrčenou rovnošatou či nevyberanými spôsobmi. Odborníkom, ktorí personálu dávali lekcie v roznášaní pokrmov a v pristupovaní k zákazníkom, sa podarilo splniť sen každého majiteľa reštaurácie: jeho "staff" sa ku klientom správa milo a ochotne, no pozná mieru úctivosti a neskĺzava do slepo oddaného vtierania sa do priazne zákazníka. Zároveň si mladí muži držali odstup bez toho, že by sa mohli stať adeptmi na ľadových kráľov. Pri výbere jedla ukázali, že majú nielen znalosti, ale aj zmysel pre humor a v zásobe zopár iskrivých historiek zo "života" Flor de amor.

Obed v reštaurácii Flor de amor -- Človek by nielen v živote, ale ani v hotelovej reštaurácii nemal dostať priveľa príležitostí, pretože potom preplytvá čas v ukrutných dilemách, či si z ponúkaných možností vybral tú najlepšiu. No uvážte sami a rýchlo sa skúste rozhodnúť, či chcete začať obed studeným alebo teplým predjedlom alebo polievkou, keď každé z nich disponuje elegantným názvom a každá zo spomínaných kategórií ponúka siahodlhé množstvo variantov. Trikolóra v zložení mozzarela, paradajka a cuketa sa napokon vyrysovala ako šťastná voľba. Závitky zo zubáča s mladými zemiakmi ako hlavné jedlo taktiež nepatrili medzi výbery spravené rukou tragéda. Fotografovi sa ušlo studené predjedlo vo forme tak trochu bežného cukrového melóna s prosciuttom, pričom chuť mala od fádnej ďaleko. Prepečený steak s anglickou zeleninou kolegovi chutil tak mimoriadne, že s ním bola príjemná reč až do neskorých večerných hodín. Dezerty trochu viac ulahodili našim jastrabím očkám než chuťovým pohárikom. Aj keď uznávame, že po toľkom hodovaní sme už mohli byť nielen rozmaznaní, ale aj unavení.

Apartmán -- V kúpeľni nájdete všetko potrebné pre plnohodnotný život márnivca -- hustý hrebeň, odličovacie tampóny, vatové tyčinky, žiletku, zubnú kefku a pastu, telové mlieko príjemnej vône, jemný šampón a tekuté mydlo. V skrinke vedľa umývadla na vaše práve umyté vlasy čaká fén.
Ak si v apartmáne chcete skrátiť dlhú chvíľu, k dispozícii na to máte jacuzzi, pripojenie na internet a dve plazmové obrazovky. Okrem bežných televíznych kanálov si môžete vybrať aj niečo extra v ponuke pay tv. Dilemu môžete mať pri rozhodovaní sa, či si zaplatíte za televízny kanál alebo film z videoponuky. My sme neodolali videám -- a asi sme mali. Neprekážalo nám, že filmy sú v pôvodnej verzii s titulkami, ale skôr ich chabý výber. Za službu sa platí a keď sa vám jeden z dvoch vybratých filmov počas večera trikrát zasekne, máte sto chutí použiť kreditku skôr na iné účely.

menuLevel = 1, menuRoute = slovensko, menuAlias = slovensko, menuRouteLevel0 = slovensko, homepage = false
19. apríl 2024 03:54