StoryEditor

Zo slovenskej výpravy

18.08.2004, 00:00
Autor:
SITASITATASRTASR

VZPIERANIE
Zo Slovákov začína Janíček.
Zo slovenskej trojčlennej výpravy ako prvý zasiahne do bojov Miroslav Janíček, ktorý sa dnes od 9.30 hod. predstaví v kategórii do 69 kg. Žiaľ, jeho ambície vzhľadom na zranenie ramena nie sú vysoké. "Masáže a laser Mirovi pomohli, ale do začiatku súťaže už nebude úplne v poriadku. So zranením môže bojovať v konkurencii 18 pretekárov iba o štrnástu -- pätnástu priečku," uviedol šéftréner Štefan Korpa.
VESLOVANIE
Podstupka s Babačom v semifinále.
Slovenskí reprezentanti Ľuboš Podstupka, Lukáš Babač postúpili do semifinále dvojskifu ľahkých váh, keď vo včerajšej opravnej jazde obsadili časom 6:25,68 druhé miesto za víťazným maďarským párom Zsolt Hirling a Támás Varga (6:22:49). Zverenci trénerky Oľgy Šeholkovej sa tak prebojovali medzi dvanásť najlepších lodí a zostali naďalej v hre o postup do finále olympijskej súťaže.
JACHTING.
Windsurfistom zrušili jazdy.
Grécki organizátori jachtárských súťaží včera prerušili jazdy v triede Mistral pre zlé poveternostné podmienky. Silný vietor na niektorých miestach trate spôsobil, že isté úseky boli pod hranicou regulárnosti. Slovenský windsurfista Martin Lapoš figuruje na priebežnom 27. mieste.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 16:53