StoryEditor

Preboha, však sme futbalisti, ľudia, reagoval na kritiku odchádzajúceho Kozáka Škriniar

15.10.2018, 18:14
Ján Kozák mal po zápase na mladých hráčov ťažké srdce.

Pred pár rokmi patril medzi veľké talenty slovenského futbalu, v súčasnosti je už naším najdrahším hráčom.

Obranca Interu Miláno Milan Škriniar mal byť pilierom slovenskej defenzívy, zápas proti Česku mu však vôbec nevyšiel. Pred prvým gólom nezastavil Michaela Krmenčíka, pred druhým sa od neho odpútal Patrik Schick. Škriniarov bývalý spoluhráč zo Sampdorie, pred ktorým slovenský obranca varoval.

A tieto momenty rozhodli. Slováci prehrali 1:2.

​Po zápase mal na mladých hráčov ťažké srdce (vtedy ešte) tréner Ján Kozák.

"Stano Lobotka hral zle, Milan Škriniar tiež nehral dobre. Buďme objektívni... Už sa veľa rozpráva o miliónoch, ale treba to ukázať na ihrisku," povedal v sobotu Kozák.

Potom veci nabrali rýchly spád. 

Už v nedeľu oznámil Kozák hráčom aj ostatným členom realizačného tímu, že s reprezentáciou sa nadobro lúči. Dôvody odchádzajúci tréner nespresnil. A neurobili tak ani hráči. Niečo však predsa len naznačil Kozákov asistent Štefan Tarkovič. Atmosféra v tíme podľa neho nie je optimálna.

Či sú za tým nezhody v reprezentácii, o ktorých sa špekuluje, alebo len zlý štart do Ligy národov, sa môžeme len domnievať.

Faktom je, že hráči sú prekvapení. "Nás táto informácia tiež šokovala, ale nechceli by sme sa k tomu ešte vyjadrovať, je to čerstvé," povedal Škriniar.

​A čo hovorí hviezda na kritiku svojho bývalého šéfa? "Myslím si, že je to úplne normálne, keď hráčovi nevyjde zápas a nehrá podľa trénerových predstáv. Preboha, však sme futbalisti, ľudia." 

Škriniar tak nepriamo naznačil, že on nebude tým kameňom úrazu pri Kozákovom odchode. A tvrdí, že je na kritiku zvyknutý. "Keď som hrával v Žiline, tak ma kritizovali všetci. Takže, zobral som to úplne v pohode. Ja, aj Stano (Lobotka) sme sa z toho poučili."

Z odchodu Kozáka si však ťažkú hlavu nerobí.

"Je jedno, kto sem príde, alebo kto tu bol. My sa hlavne snažíme na ihrisku odovzdať všetko, a bojovať ďalej." 

01 - Modified: 2024-04-16 16:51:58 - Feat.: - Title: Slovan hľadá novú jednotku. Belasí potrebujú brankára aspoň na tri sezóny. Borjana však fanúšikovia „žrali“ 02 - Modified: 2024-04-15 18:50:05 - Feat.: - Title: Expert na Bundesligu pre HN: Leverkusen trafil pri posilách jackpot. Kľúčom k titulu bol aj kouč či mentalita 03 - Modified: 2024-04-13 16:27:25 - Feat.: - Title: Slovan Bratislava získal rekordný štrnásty titul majstra Slovenska 04 - Modified: 2024-04-13 13:47:12 - Feat.: - Title: Slovenský brankár Dúbravka s piatym čistým kontom, Newcastle nedal šancu Tottenhamu 05 - Modified: 2024-04-13 07:47:39 - Feat.: - Title: VIDEO Fanúšik v Saudskej Arábii zbičoval futbalistu. Po prehratom zápase mu spôsobil poriadne rany na chrbte
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
24. apríl 2024 14:02