StoryEditor

Daniela Hantuchová váhala. Ďalšie na slávnosť neprišli

06.12.2007, 23:00

V Národnom tenisovom včera večer slávnostne vyhlásili najlepších slovenských tenistov roka. Vopred bolo jasné, že sa na ňom nezúčastní naša ženská tenisová dvojka Dominika Cibulková a tretia najlepšia Slovenka Jarmila Gajdošová. Nad príchodom našej tenisovej jednotky Daniely Hantuchovej visel do poslednej chvíle veľký otáznik. "Včera cestovala zo Španielska na Slovensko, ale neviem, či si stihne prebrať ocenenie. Keď nie, tak ho za ňu prevezmem ja," povedala pre HN pred samotným ceremoniálom mama najúspešnejšej slovenskej tenistky posledných rokov Marianna Hantuchová (ceny odovzdávali v čase našej uzávierky).
Cibulková pred touto slávnosťou uprednostnila tréningový proces, keďže momentálne sa pripravuje na novú sezónu v teple na Floride v Spojených štátoch amerických. V ankete obsadila druhé miesto hneď za Hantuchovou.
Neúčasť Jarmily Gajdošovej, ktorej patrí 142. miesto vo svetovom rebríčku (je teda tretia najlepšie Slovenka vo dvojhre), bola vopred jasná. V našej krajine už dlhodobo nepôsobí a v najbližších dňoch prijme austrálske občianstvo.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 23:42