StoryEditor

V Nitre benefičný zápas Moravčíka

23.05.2002, 00:00
Autor:
TASRTASR

Podľa informácií jedného z hlavných organizátorov benefičného futbalového stretnutia Ľubomíra Moravčíka Nitra ´89 -- ČSFR ´90 (o 17.30 hod. v Nitre) Milana Lednického sa na zajtrajší zápas predalo zatiaľ viac než 3 000 vstupeniek. Z nominovaných hráčov na stretnutie pod Zoborom, ktoré povedie Rudolf Liška, je zatiaľ otázny štart len českého futbalistu Jiřího Němca. "Evidujeme záujem o benefičný zápas, krytá tribúna je už vypredaná, celkovo sme zatiaľ predali okolo 3 000 vstupeniek. Otázny je stále štart Jiřího Němca, zdravotné problémy mal nedávno aj Ivan Hašek, sľúbil však, že na zápas nastúpi. Rovnaké informácie mám aj v prípade ďalších pozvaných hráčov, všetci sa na zápas tešia," uviedol M. Lednický.
Pod Zoborom sa schyľuje opäť k futbalovej zábave, ktorej zárukou je ligový tím Nitry z roku 1989 pod vedením trénera Milana Lešického a reprezentačný celok ČSFR z roku 1990 s kormidelníkom Stanislavom Grigom. Okrem známych futbalových osobností na ihrisku prisľúbili účasť ako čestní hostia aj tréneri Jozef Jarabinský, Stanislav Jarábek a ďalší. Ceny pre divákov, ktorými sú aj dresy s podpismi svetoznámych futbalistov -- Moravčíka, Nedvěda, Viduku, Dema či rozhodcu Micheľa -- odovzdajú šťastným výhercom nitrianski rodáci -- úradujúci majster sveta v ľadovom hokeji Jozef Stümpel a legionár škótskeho Heart of Midlothian Róbert Tomaschek.
Nominácie -- Nitra ´89: brankári: Palúch, Ondruška, obrancovia: Hipp, Harbuľák, Blaho, Dekýš, Mikuš, Včelka, Chatrnúch, stredopoliari: Bochnovič, Belák, Süttö, Hnilica, Jež, Mihok, útočníci: E. Gajdoš, Borko, Kolár, Lednický, Hallás, tréneri: Lešický, Horn.
ČSFR ´90: brankári: Stejskal, Mikoško, obrancovia: Bielik, Kocian, J. Chovanec, Kadlec, Straka, Fieber, Kinier, stredopoliari: Bílek, Kubík, I. Hašek, Němeček, J. Němec, Hýravý, Weiss, útočníci: Knoflíček, M. Luhový, Skuhravý, tréner: Griga

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
23. apríl 2024 15:29