StoryEditor

Klimpl ide na tri roky do FC Dundee

31.08.2009, 14:51
Autor:
SITASITA

Slovenský futbalový univerzál Maroš Klimpl sa dohodol na trojročnej spolupráci so škótskym druholigovým klubom FC Dundee. Informáciu priniesol portál BBC.

Dvadsaťdeväťročný člen širšieho kádra reprezentácie SR Klimpl hosťoval v predchádzajúcej sezóne v škótskom prvoligovom FC Motherwell ako kmeňový hráč FC Midtjylland. S dánskym tímom sa potom dohodol na predčasnom ukončení platnosti kontraktu a napokon sa stal voľným hráčom, pretože v Motherwelli si nenašiel ďalšie uplatnenie.

Medzičasom Klimpl bol na skúškach vo waleskom mužstve Cardiff City z druhej najvyššej "ostrovnej" súťaže Championship i Greutheri Fürth z nemeckej II. bundesligy. Záujem o jeho služby mal prejaviť aj škótsky prvoligový FC Aberdeen. Chýry o prípadnom zamierení na Záhorie označil predseda predstavenstva a majoritný vlastník FK Senica Vladimír Levársky pre agentúru SITA začiatkom minulého týždňa za fámu.

Obranca či defenzívny stredopoliar Klimpl hrával v minulosti aj za MŠK Ružomberok, Duklu Banská Bystrica, Viktoriu Žižkov a Baník Ostrava.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
19. apríl 2024 04:36