StoryEditor

Obranca Martin Štrbák sa dočkal ocenenia v KHL

04.10.2011, 00:00

Obranca tímu Lev Poprad a bývalý reprezentant Martin Štrbák sa dočkal prestížneho ocenenia v Kontinentálnej hokejovej lige. Vedením prestížnej súťaže bol vyhlásený za najlepšieho obrancu minulého týždňa. Skúsený 36-ročný Štrbák v ňom odohral tri zápasy, v ktorých zaznamenal dve asistencie a mal tri plusové body.

Informuje o tom oficiálna internetová stránka súťaže. "Už som takýchto ocenení získal viac v bývalých kluboch, samozrejme to poteší, ale neprikladám tomu nejakú veľkú váhu," povedal pre HN Štrbák. Bývalý obranca tímu OHK Dinamo však priznal, že momentálne ho trápia výsledky nováčika v Kontinentálnej hokejovej lige. "Keby sme mali na svojom konte viac víťazstiev, určite by ma aj takéto ocenenie viac potešilo," doplnil Štrbák, ktorý odohral 49 zápasov aj v najprestížnejšej súťaži sveta NHL za Pittsburgh Penguins.

Slovenský tím má na svojom konte v KHL doteraz z ôsmich duelov dve výhry a šesť prehier. "Mohli sme mať minimálne o dva triumfy viac," skonštatoval náš obranca. Ďalší zápas odohrá jeho tím už dnes proti Novosibirsku. "Mali sme míting s celým tímom pred týmto zápasom a budeme ho chcieť jednoznačne vyhrať," ukončil najlepší obranca Kontinentálnej hokejovej ligy v uplynulom týždni.

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
24. apríl 2024 17:39