29.07.2002, 00:00

RIO FERDINAND, anglický futbalový obranca odohral svoj prvý zápas za svoj nový klub Manchester United. Obranca, ktorý prišiel na Old Trafford za rekordných 30 miliónov libier, odohral posledných 17 minút v prípravnom zápase proti Bournemouthu (3:2). (SITA)
SLOVENSKÁ reprezentácia do 17 rokov zvíťazila v poslednom prípravnom stretnutí pred odchodom na medzinárodný turnaj Nordic Cup 2002 v modelovanom stretnutí nad ligovým dorastom Rapidu Bratislava 4:2. (SITA)
ZINEDINE ZIDANE, francúzsky reprezentant sa naplno uzdravil zo zranenia, ktoré mu nedovolilo nastúpiť v úvodných dvoch zápasoch futbalových MS v Japonsku a Kórejskej republike. Stredopoliar Realu Madrid si v prípravnom stretnutí pred svetovým šampionátom poranil stehno a pre zdĺhavú rekonvalescenciu stihol iba posledný duel Francúzov v A-skupine s Dánmi. (SITA)
MAREK PENKSA, obľúbený slovenský futbalový legionár v službách maďarského Ferencvárosu Budapešť, opustí v priebehu budúceho týždňa nemocnicu. Rodák z Veľkého Krtíša sa podrobil začiatkom minulého týždňa operácii slepého čreva v nemocnici Gyula Nyíra a jeho návrat na ihrisko je zatiaľ otázny. (TASR)
NEMECKÝ PREZIDENT Johannes Rau odmení členov nemeckej futbalovej reprezentácie, ktorí získali na MS 2002 v Japonsku a Kórejskej republike strieborné medaily, plaketami z rovnakého kovu. Tréner úspešného tímu Rudi Völler dostane navyše záslužný rad. (TASR)

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 06:20