StoryEditor

Lintner dostal novú ponuku. Môže šéfovať hokejovej extralige

14.07.2015, 11:01
Autor:
lmlm
Majster sveta z Göteborgu sa má do konca týždňa rozhodnúť, či prijme túto ponuku.

Richard Lintner by mohol v blízkej dobe riadiť hokejovú extraligu. Spoločnosť Pro-hokej, ktorá riadi našu najvyššiu súťaž, ponúkla funkciu raditeľa extraligy majstrovi sveta z Göteborgu a neúspešnému kandidátovi na post šéfa slovenského hokeja. Informáciu priniesol Denník N.

Lintner: Extraliga je zaujímavá pre budúcnosť

Túto ponuku potvrdil pre hnonline.sk riaditeľ spoločnosti Grape PR Richard Fides, ktorá zastupuje Lintnerove záujmy. Podľa neho sa má bývalý hokejový reprezentant rozhodnúť do konca tohto týždňa. Na túto ponuku reagoval pre hnonline.sk aj samotný Lintner:

My sme celú tú prácu, čo sa robila pred voľbami, neplánovali len tak hodiť za hlavu. Snažíme sa vymyslieť, ako na tú prácu čo sme urobili teraz nadviažeme. A či to bude extraliga, alebo nejaký iný projekt, ešte uvidíme. Ešte sa k tomu nemôžem vyjadriť. Extraligá má niekoľko zaujímavých polôh v rámci budúcnosti, takže je to celkom iste niečo, o čom budeme uvažovať. Ale je to ešte otázka ďalších stretnutí a rokovaní a uvidíme ako to dopadne,“ povedal Lintner. 

Lintner minulý týždeň na festivale Pohoda vyhlásil, že chystá niečo nové na pomoc slovenského hokeja. „Nikdy nezanevriem na slovenský hokej a vždy sa budem snažiť mu pomôcť. Aktuálne chystáme projekt, ktorý ak dobre odpadne, vám budem môcť prezentovať už čoskoro. Lebo aj keď sme nevyhrali teraz, boli sme veľmi blízko. Takže ak to nevyšlo teraz, vyjde to nabudúce," povedal Lintner na Pohode.

„Priama podpora pre hokej“

Bývalý slovenský reprezentant by mohol na tomto poste nahradiť Vladimíra Paštinského, ktorý šéfoval extralige trinásť rokov. Vo funkcii skončí 31. augusta.

Predstavitelia nášho hokeja vraj uvažujú o viacerých kandidátoch na uvoľnený post, no oficiálnu ponuku dostal len Lintner. Ak odmietne, oslovia ďalších. Rozhovory medzi Pro-Hokejom a Lintnerom by sa mali ukončiť do konca týždňa.

Podľa bývalého reprezentačného gólmana Eduarda Hartmanna by bolo dobré, keby Lintner ponuku prijal. „Počítal som s tým, že by to mohol  zobrať, lebo toto je priama podpora pre hokej,“ hovorí pre hnonline.sk Hartmann.

 

01 - Modified: 2007-07-22 22:00:00 - Feat.: 0 - Title: Vaľukevič prekonal 17-metrovú hranicu
01 - Modified: 2024-04-23 14:26:40 - Feat.: - Title: MS v hokeji: Čo čakať od výrazných posíl z NHL? Na veľký tlak sú títo borci pripravení, tvrdí expert 02 - Modified: 2024-04-23 07:38:49 - Feat.: - Title: Napraví si chuť vďaka duelom na MS? Osvedčené meno Ramsayho tímu môže ukázať, že si zaslúži viac šancí v NHL 03 - Modified: 2024-04-21 16:18:04 - Feat.: - Title: Hokejisti do 20 rokov skončili na domácom turnaji štvrtí. Mnohí ešte také náročné zápasy nehrali, tvrdí Štrbák 04 - Modified: 2024-04-21 12:35:40 - Feat.: - Title: Až 11 gólov proti Nemcom? Niekedy je dobré aj prehrať. Aspoň hráči vidia, že to nepôjde samo, vraví odborník 05 - Modified: 2024-04-20 17:50:59 - Feat.: - Title: Slováci odvetu zvládli, v príprave si poradili s Nemeckom
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
23. apríl 2024 22:20