StoryEditor

Haščák pre HN: Nemáme takých lídrov ako Rusi. A to rozhodlo

12.05.2013, 19:44
Autor:
redred

HN vám ponúkajú po každej tretine zápasu slovenských hokejistov názor odborníka.

Dnes bývalý reprezentačný útočník Oto Haščák:

1. tretina
Začiatok patrol Rusom, ale tí našťastie svoje šance nevyužili. Potom sme vyrovnali hru a dokonca sme boli lepším mužstvom. Držali sme s Rusmi krok, ich najväčším hviezdam Kovaľčukovi a Radulovovi sme nedovoli dostať sa do hry. Prvá tretina celkovo vyznela pre nás a keď budeme takto pokračovať, máme šancu na úspech.

2. tretina
Druhá tretina vyznela pre Rusov, začali sme hrať pasívnejšie. Prvý gól sme dostali v oslabení, druhý zase po závahaní Andreja Sekera, ktorý sa pošmykol.  Najväčší problém je ten, aby sme nehrali v oslabení. Dôležitý moment bol, že dal Radivojevič gól a drží nás stále nad vodou. Musíme byť viac odolnejší a skúsiť nejaký brejk. Pretože nič iné nám nezostáva.

3. tretina
Rozhodlo sa po Janusovej chybe. Od tohto momentu hrali uvoľnene, netlačili sa zbytočne dopredu. Nám chýbala kreativita s pukom v útočnom pásme, naše šance boli také neefektívne a nemohli kvalitného brankára ohroziť. Celkovo sme však hrali dobre, dokázali me Rusov občas aj prevýšiť, ale nemáme takých lídrov ako Radulov či Kovaľčuk.

01 - Modified: 2004-11-02 08:38:45 - Feat.: 0 - Title: Papriková hystéria utíchla
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 15:28