StoryEditor

Prestup leta. Cavani ide do Paríža za 64 miliónov

16.07.2013, 12:01
Autor:
tasr, redtasr, red
Aktualizované | Pozrite si aktuálne futbalové prestupy.

Prestup leta. Paríž získal Cavaniho
Paríž uzavrel najväčší prestup tohto leta. Podľa portálu goal.com podpísal zmluvu s kanonierom Edinsonom Cavanim, ktorý ide do francúzskeho veľkoklubu za 64 miliónov eur. Parížania s núm uzavreli päťročnú zmluvu. Za ro by mal bývalý spoluhráč Mareka Hamšíka v Neapole zarobiť desať miliónov eur.



Obranca Realu Madrid Raul Albiol mieri do Neapola

Španielsky futbalový obranca Raul Albiol má podľa médií namierené z Realu Madrid do talianskeho klubu SSC Neapol, v ktorom spôsobí aj slovenský reprezentačný stredopoliar Marek Hamšík. Podľa utorňajších vydaní španielskych a talianskych denníkov má vedenie „Partenopei“ zaplatiť za 27-ročného stopéra Realu odstupné dvanásť miliónov dolárov. Albiol si od roku 2009, keď prišiel na San Bernabeu z konkurenčnej Valencie, nedokázal vybudovať stabilné miesto v zostave "bieleho baletu".

Argentínčan Monzon sa vracia do Lyonu
Argentínsky futbalový obranca Fabian Monzon sa po šesťmesačnom hosťovaní v tíme úradujúceho brazílskeho šampióna Fluminense vracia späť do francúzskeho Lyonu. Informovala o tom agentúra Sinchua. Dvadsaťšesťročný ľavý bek prišiel do Fluminense v januári, no za mužstvo z Ria de Janeira odohral len štyri zápasy. Na začiatku júla požiadal vedenie klubu o uvoľnenie z osobných dôvodov.

Slovák Farkaš ide do druhej talianskej ligy
Kariéra slovenského futbalového obrancu Pavla Farkaša bude pokračovať v druholigovom talianskom klube Ternana Calcio. Podľa informácii na webe účastníka Serie B bude 28-ročný zadák rok v Ternane hosťovať z klubu elitnej súťaže Chievo Verona. Vysoký obranca počas kariéry pôsobil na Slovensku v Nitre, Petržalke, odkiaľ odišiel do Rumunska do FC Vaslui. V lete 2012 vymenil  Rumunsko za Taliansko, vo Verone nastúpil na štyri duely Serie A. Farkaš nastúpil za Slovensko v jednom medzištátnom zápase.

Talian Giaccherini ide do Sunderlandu
Stredopoliar Emanuele Giaccherini sa dohodol s vedením anglického futbalového klubu AFC Sunderland na štvorročnom kontrakte. Dvadsaťosemročný Talian pôsobil od roku 2011 v Juventuse Turín, s ktorým sa mu podarilo dvakrát získať ligový titul. Okrem toho má na svojom konte 14 štartov za národný tím, informovala agentúra AP. 

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 07:04