StoryEditor

"Ani si neviete predstaviť, koľko peňazí som vyťažil z mojej prehry." Kližan provokoval fanúšikov

02.08.2016, 12:25
Autor:
lmlm
Najlepší slovenský tenista Martin Kližan reagoval ironicky na poznámky fanúšikov po prehre na turnaji v Prahe.

Najlepší slovenský tenista Martin Kližan opäť vyvolal rozruch svojím statusom na sociálnej sieti.

Po prehre vo štvrťfinále na turnaji v Prahe proti Kolumbijčanovi Santiagovi Giraldovi reagoval na poznámky fanúšikov. „Ani si neviete predstaviť, koľko peňazí som vyťažil z mojej dnešnej prehry," ironicky napísal Kližan.

Narážal na fakt, že ho ľudia obviňujú z úmyselnej prehry. Prvýkrát sa to stalo pred necelými dvomi týždňami na turnaji v Umagu, keď prehral s krajanom Andrejom Martinom. "Páni, sorry za to, že ste prišli na stávkach o peniaze. Všetci mi dajte číslo účtu, IBAN a SWIFT a údaj, koľko ste prehrali na mojom zápase. Pošlem to tak rýchlo, ako sa len bude dať,“ dodal Kližan v reakcii na sociálnej sieti.

Facebook

Kližanovi ľudia na profile písali viacero vyhrážných správ. „Zabijem tvoju rodinu, mamku, otca a všetkých! Ked ťa stretnem, ťa dobijem a okradnem, aby si mi vrátil, čo som na tebe prehral!" píše slovenský tenista obsah správ, ktoré dostal. Po prehre v Umagu sa vtedy náš tenista pýtal, že koho má reprezentovať.

"Prečo by som mal reprezentovať? Koho by som mal reprezentovať? Našu vládu? Alebo náš olympijský zväz, ktorý ožije len raz za štyri roky. Alebo náš tenisový zväz?"

Kližan o pár dní neskôr oznámil, že nepôjde reprezentovať Slovensko na olympijské hry do Ria kvôli obavám z vírusu zika. Na jeho slová reagovali aj legendy slovenského tenisu ako Karol Kučera či Dominik Hrbatý, ktorí Kližanovi odkázali, že reprezentovať by mala byť v prvom rade česť.

Pozrite si rozhovor s najlepším slovenským tenistom Martinom Kližanom:

menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
25. apríl 2024 16:37