Reuters
StoryEditor

"Najhoršie správy pre slovenských fanúšikov." Prečítajte si ohlasy médií na vylúčenie Sagana z Tour

04.07.2017, 20:00
Autor:
rdurdu

Slovenského cyklistu Petra Sagana vylúčili z tohtoročnej Tour de France.

Jury ho diskvalifikovala za vrazenie do Brita Marka Cavendisha v závere utorkovej 4. etapy.

Prečítajte si ohlasy médií na diskvalifikáciu obhajcu zeleného dresu z Tour:

EuroSport.com: Petra Sagana diskvalifikovali z Tour de France po incidente počas ktorého Mark Cavendish ťažko spadol. Zdalo, že Sagan vytlačil britského jazdca do bariér lakťom počas špurtu v posledných metroch etapy do Vittelu.

TheGuardian.com: Svetového šampióna Petra Sagana diskvalifikovali z Tour de France za spôsobenie pádu štyroch pretekárov, vrátane Marka Cavendisha. Ten uviedol, že "nie je optimista" ohľadom jeho návratu do tohtoročných pretekov.

BBC.com: Peter Sagan bol diskvalifikovaný z Tour de France za spôsobenie pádu Marka Cavendisha počas štvrtej etapy. Brit obvinil Sagana, že ho udrel lakťom počas špurtu v mestečku Vittel.

DailyMail.co.uk: Obhajca zeleného dresu bol diskvalifikovaný z Tour de France. Komisia tak rozhodla po tom, ako usúdila, že Slovák spôsobil bolestivo vyzerajúci pád Marka Cavendisha. Ten vo veľkej rýchlosti vletel do bariéry.

Idnes.cz. O 18:55 prichádza hlavný rozhodca Tour de France do športovej haly vo francúzskom mestečku Vittel. Okolo neho sa zbehnú všetci novinári, ktorí sú blízko. Aké nesie správy? Pre slovenských fanúšikov tie najhoršie. Po incidente v štvrtej etape, kedy Peter Sagan svojím lakťom poslal do bariéry Marka Cavendisha, je s okamžitou platnosťou diskvalifikovaný z tohtoročnej Tour de France.

Lidovky.cz: Sagan poslal v špurte lakťom k zemi Cavendisha. Slováka vylúčili z Tour. Veľmi nepríjemný záver mala štvrtá etapa Tour de France s dojazdom vo Vitteli. V záverečnom špurte po ostrom kontakte s Petrom Saganom skončil na asfalte Mark Cavendish z Dimension Data. Slovenskú hviezdu následne z Tour vylúčila Medzinárodná cyklistická federácia.

Pozrite si inkriminovaný moment na videu:

01 - Modified: 2024-04-03 22:06:46 - Feat.: - Title: "Je čas zasadnúť opäť do sedla." Sagan začal po operácii trénovať 02 - Modified: 2024-03-19 13:50:00 - Feat.: - Title: KVÍZ Viete, ktoré známe osobnosti si kúpili druhý domov a kde? Otestujte sa! 03 - Modified: 2024-02-23 13:28:51 - Feat.: - Title: Peter Sagan musel podstúpiť operáciu. Má problémy so srdcom a bude musieť vynechať preteky 04 - Modified: 2023-11-26 20:53:47 - Feat.: - Title: Sagan vyhral tretí ročník charitatívneho podujatia Beking v Monaku 05 - Modified: 2023-10-27 09:36:00 - Feat.: - Title: Pod vianočným stromčekom zlacnený bicykel? Biznis s týmto tovarom je v kríze, prídu výpredaje
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
23. apríl 2024 05:44