Reuters
StoryEditor

Ohlasy zahraničných médií na postup Rybárikovej: Takto vyzerá slovenská rozprávka

12.07.2017, 12:35
Autor:
chocho
Prečítajte si, čo napísali zahraničné médiá o postupe Magdalény Rybárikovej do semifinále Wimbledonu.

Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková dosiahla nielen životný úspech, ale aj jeden z najväčších úspechov slovenského tenisu vôbec. Vo štvrťfinále slávneho Wimbledonu porazila Američanku CoCo Vandewegheovú bez väčších problémov 6:3, 6:3 a zahrá si svoje prvé grandslamové semifinále. Pozrite si ohlasy zahraničných médií na tento veľký úspech 28-ročnej Slovenky:

www.wimbledon.com: Ak si myslíte, že víťazstvo Jeleny Ostapenkovej na Rolland Garros v Paríži minulý mesiac, keď bola v rebríčku na 47. mieste, bolo nepravdepodobné, uvážte, že Magdaléna Rybáriková, svetová osemdesiatsedmička zo Slovenska, je teraz len dva zápasy od víťazstva vo Wimbledone.

www.wtatennis.com: Rozprávkový príbeh nenasadenej Magdalény Rybárikovej na Wimbledone pokračuje po tom, ako v utorok vyradila turnajovú dvadsaťštvorku CoCo Vandewegheovú vo štvrťfinále výsledkom 6:3, 6:3 a prebojovala sa prvýkrát do semifinále grandslamu.

www.tennis.com: 28-ročná Slovenka Magdaléna Rybáriková sa víťazstvom nad CoCo Vandewegheovou stala ako svetová osemdesiatsedmička najnižšie postavenou hráčkou v rebríčku WTA od roku 2008, ktorá sa prebojovala do semifinále Wimbledonu.

www.espn.com: Vo svojom 36. grandslamovom vystúpení dosiahla Magdaléna Rybáriková svoje prvé veľké semifinále. Pred tohtoročným Wimbledonom nikdy nedosiahla na grandslame ani len osemfinále. Rybáriková, ktorá je na 87. mieste rebríčka WTA, je najnižšie postavenou semifinalistkou na jednom z grandslamov od roku 2011, kedy Angelique Kerberová dosiahla semifinále na US Open ako svetová deväťdesiatdvojka.

www.usatoday.com: Rybáriková dosiahla semifinále v All England Clube po tom, ako v utorok porazila CoCo Vandewegheovú a zlepšila svoj tohtosezónny rekord na tráve na 18-1 (18 víťazstiev a jedna prehra).

www.tenisportal.cz: Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková pokračuje v životnom turnaji a zo všetkých postupujúcich stratila najmenší počet hier. V zápase prerušovanom dažďom jasne vyhrala nad Coco Vandewegheovou zo Spojených štátov, vylepšila tohtoročnú bilanciu na tráve na 18-1 a prvýkrát v kariére postúpila na turnaji veľkej štvorky do semifinále.

www.idnes.cz: Slovenská rozprávka. Niekedy sa jednoducho oplatí počkať. A vydržať. Boli časy, keď Magdalénu Rybárikovú tenis skôr drvil, než že by z neho mala radosť. Toľko snahy, ale toľko zranení ... "Preto som teraz strašne šťastná a vďačná," žiarila Slovenka. Akoby aj nie, keď je medzi štyrmi najlepšími vo Wimbledone!

www.lidovky.cz: Slovenská tenistka Magdaléna Rybáriková dotiahla senzačnú cestu Wimbledonom už do semifinále. Nenasadená hráčka, ktorej patrí vo svetovom rebríčku až 87. miesto, sa dostala prvýkrát na grandslame do elitnej štvorky a na londýnskej tráve zaznamenala pre Slovensko historický úspech.

01 - Modified: 2024-04-13 11:22:07 - Feat.: - Title: Slovenské tenistky postúpili na finálový turnaj v Seville, o rozhodujúci tretí bod sa zaslúžila Jamrichová 02 - Modified: 2024-03-29 08:48:41 - Feat.: - Title: Djokovič si kouča ešte nevybral. Nemám predstavu, či vôbec nejaký bude, povedal srbský tenista 03 - Modified: 2024-03-01 18:56:23 - Feat.: - Title: Rozhodcovi kričal do tváre. Ruského tenistu Rubľova diskvalifikovali za nadávky 04 - Modified: 2024-02-06 16:19:34 - Feat.: - Title: Molčan pre HN: Hrať finálovú skupinu doma by bolo úžasné. Djokovič? V Srbsku mi na kurte veru nechýbal 05 - Modified: 2024-02-03 20:57:19 - Feat.: - Title: Daviscupová paráda. Výkony Molčana i Kleina boli na úrovni hráčov 40. miesta svetového rebríčka, vraví expert
menuLevel = 1, menuRoute = sport, menuAlias = sport, menuRouteLevel0 = sport, homepage = false
20. apríl 2024 05:03